4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > am un bmw 525 din 2004?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am un bmw 525 din 2004?

deci am un bmw 525 din 2004 imi arata in bord ca mai am 3500 km pina sa scimb pastile frina spate si sa aprins becu galben odata ca ma enerva becu am zis sa le dau reset eu nusti cum am facut in loc sa le dau din la 40000 mi invece sa dus ca as fi cosumat cei 3500 km si am mai consumat alti 2500 peste si misa aprins becu rosu mia rata ca trebui so sui pe ponte servici etc .sti cineva daca o pot reseta eu in acest caz.
A intrebat aoo (1,740 puncte) acum 10 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ariel (11,300 puncte) acum 10 ani foloseste google translator daca vrei sa primesti raspunsri,eu nu inteleg ce doresti.
0 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani a? deci te enerva becul ala galben si ai vrut sa il resetezi,si din resetarea asta s.a resetat de iti arata -2500 km? rezolvare simla?mergi la cineva la un tester sa iti reseteze iarasi perioada,insa mai important,dupa ce schimbi ce te avertiza masina,nu te avertiza degeaba.
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani E greu si cu romana si cu italiana...
Ai BMW , ai becuri aprinse, mergi la service nu-ti bagi degetele in butoane .
Rezolvarea o face personal CALIFICAT  cu tester.
0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani bai baiatule, ai facut un mix de italo-romana de s-a terminat cu lumea... nici romana nu stii bine(drept dovada ai si inceput sa o cam uiti), dar cu italiana stai si mai prost... pacat ca la treizeci si ceva de ani ai tai, inca nu esti in stare sa te exprimi coerent intr-o limba, oricare ar fi ea.

Ca si raspuns la intrebarea ta, daca ti s-a aprins becul galben (ala care arata ca un robinet vazut din profil) ar fi foarte indicat sa o duci la reprezentanta Bmw  (am o banuiala ca locuiesti pe undeva prin Italia) si sa-ti faca un deviz cu ce reparatii ar trebui sa-i faci masinii tale.

p.s Daca vrei iti pot traduce cuvant cu cuvant si in italiana, poate te descurci mai bine la ,, officina''.