4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > BMW 318 IS stie cineva de la c...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

BMW 318 IS stie cineva de la ce este de se ingatuie pe ploaie???

Salut tuturor,azi am iesit cu masina putin la plimbare desi afara ploa tare ,merg cam 3 km si de odata mi se taie aceleratia si trepideaza masina si o pune in nas,trebuie sa ii dau mai multe pedale ca sa isi mai revina cat de cat,daca no turez  moare motoru,Ma gandeam ca sar putea sa fie sonda lambda nu m-am dus sa verific inca dar astept un sfat de la voi.SPECIFIC CHESTIA ASTA O FACE DOAR PE PLOAIE SI CAND DAU PRIN BALTI CU EA.

Imagini atasate

A intrebat danyel01 (350 puncte) acum 10 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns baga (2,440 puncte) acum 10 ani Salut, ai probleme cu fisele de la bujii dupa simtome.Eventual schimba si bujiile sau cand merge rau masina trage pe dreapta iesi afara si scoate fisa de pe fiecare bujie aleatoriu si vezi care nu lucreaza( se observa prin faptul ca scade turatia motorului si trepideaza mai tare sau chiar moare).
0 voturi
A raspuns danyel01 (350 puncte) acum 10 ani am sa incerc si treaba asta     thx,o sa filmez  chestia  sa vezi cum face..
0 voturi
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 10 ani verifica masa intre motor si  croserie este undeva in dreapta(masinei) jos pe tamponu motor! daca nu face contact bine e rupta/oxidata etc asa se manifesta!
0 voturi
A raspuns danyel01 (350 puncte) acum 10 ani e buna aia ,vreau sa mai specific cand dau prin balti se aude  o curea      sunetu ala cand sare apa pe ea  o fi cureaua de la alternator?? si din cauza asta?