4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > Bmw 320 D anul 2000 norma polu...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Bmw 320 D anul 2000 norma poluare ?

Salut.Doresc sa achiztionez un BMW 320 D din anul 2000 model sedan.Am gasit la cineva,masina e pe Spania si as vrea sa stiu daca masina sigur sigur scoate euro 3 pentru ca e o diferenta de vreo 1000 de euro cand platesc taxa si de aceea vreau sa stiu sigur.Scrie undeva in cartea masinii norma de poluare ca sa ma pot orienta?

Am intrebat pentru ca am vorbit cu cineva care avea un 320 D din anul 2000,dar era model BREAK si mi-a zis ca s-a dus sa ii faca rar-ul si i l-a scos EURO 2 si acum masina sta in curte la vanzare,e omul terminat si nu vreau sa ajung in situatia lui.

Scrie in cartea masinii codul motor?daca da,ce cod motor trebuie sa scrie ca sa scoata euro 3?de ex cum e la VW daca e ALH scoate sigur EURO 3,asa stiu eu.Astept raspunsuri.Multumesc.

Am pus si o poza cu masina

Imagini atasate

A intrebat onymen (1,820 puncte) acum 10 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Scrie codul de motor si iti zik 100%.
Dar dupa specificatiile spuse de tine, in anul 2000 este euro 3. In 98-99 erau euro 2. Acum depinde.
Seria de motor si iti spun.
0 voturi
A raspuns onymen (1,820 puncte) acum 10 ani Ti-as zice daca as sti,dar nu am vazut nici macar masina(in realitate),am vorbit cu omu si el a zis ca e euro 3 taxa undeva la 700 euro,dar e departe de la zis la facut...
Acu eu l-am intrebat,sa vedem daca stie sa se uite.
Te-as ruga ceva daca ai fi de acord,sa imi lasi nr tau de telefon pe PM si o sa te sun eu cand ajung sa vad masina,iti zic codul motor la telefon si imi zici cum sta treaba.Daca nu vrei,nu e absolut nicio problema,dar am vazut ca esti in tema cu codurile astea si daca iti dai seama dupa doar atat ce euro scoate masina  e ceva zic eu :D

Dar totusi e posibil ca masina fiind din 2000 sa scoata euro 2?Chiar si BMW-urile astea?Sa fie din cauza ca sunt pe Spania?

Comentarii:

A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Nu conteaza pe ce tara e masina :).
Este posibil sa fie euro 2. Repet. Posibil :)
Ti-am dat PM.
0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani ceea ce ai mai putea sa faci este sa mergi cu actele masinii la RAR si iniginerii de acolo sa-ti dea o hartie prin care sa-ti spuna ce euro are masina. (nu mai tin minte exact cum se numeste chestia asta) eu am facut-o pentru un citroen saxo 1.6 16v, si m-a costat 50 de lei, si la fel ca tine nu stiam daca masina e euro 2 sau 3 (avand in vedere faptul ca masina se fabrica din 1996)
0 voturi
A raspuns onymen (1,820 puncte) acum 10 ani Atunci macar spuneti-mi ce cod motor trebuie sa scrie pe cartea masinii ca sa scoata euro 3.
Daca le stiti scrieti-le pe cele care scot euro 2 si cele care scot euro 3 ca sa le notez