4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > BMW 525i e34

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

BMW 525i e34

Imi place masina asta de mor.Ma gandeam sa imi iau una la 18 ani cu motorizarea 24 valve ,Vanos.

Ce consum are?

Ce probleme are?

Daca pun un turbo decent cam ce putere si consum o sa am?
A intrebat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Consumul e departe de a fi decent.
Kilometrajul la fel nu este decent.
Datorita vechimii cu siguranta sunt destule piese de inlocuit.Care acumulat,costa si nu putin.

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Cam ce consum are cu sau fara turbo?
0 voturi
A raspuns un-Q (6,700 puncte) acum 12 ani Buna,
Consumul in oras ii intre 16 si 20 l/100km in afara la 90km/h injur de 8-9. Am mers odata si foarte putin cu unu dar nu stiu daca era 24v si cu siguranta fara turbo, ptr ca nu sunt cu turbo din fabrica si asta era stock.

Caroseria este mai grea ca pe e39 deoarece nu au aplicat " modul "  aluminu, de exemplu pe e39 suspensile brate etc sunt din aluminiu ptr a usura masina.Deci daca ii grea consuma si mult, se strica si mai repede pe drumurile din romania.

De mers merge, te impinge foarte linear. Top speedul nu stiu care ii da ajungi foarte repede la 130km/h. Vanosu chiar isi face prezenta!
Piesele sunt destul de scumpe, consumabilele sunt numai cu 2,8% mai scumpe ca si un golf 4 tdi. ulei ii mai scump ca ai de bagat dulu in rest sunt ok. Pretul de achizitie ptr un 525i 24v ramane destul de ridicat.

Daca am intales bine ai 18, ca o prima masina nu te-as sfatui, si nu ptr ca ii bmw ci ptr ca coasta mult intretinere daca pic ceva, si eu am avut tot felu de masini in general din grupul VAG si acus 2 ani m-a mancat in c¤r si mi-a luat un e39 cu toate ca toti mi-au spus sa nu imi iau ca nu il pot intretine... si ii adevarat, sunt masini superbe dar ptr persoane +30ani si cu o situatie ok. Acum regret, si cred ca imi mai luam una cati bani am bagat in ea.
Si faza cu wow trec la bmw si ce o sa ma invart si dau de'latu poti sa o uit si eu sunt fan dar cred ca numa de vreo 5 ori m-am invartit  si azi iarna putin si mi-a trecut pofta. Si inca ceva te cam plictisesti la volan ;)

have a good time

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Deci mai bine iau un M5 ca e tot la fel de exagerat consumul...si am si putere mai mare..
A comentat un-Q (6,700 puncte) acum 12 ani Salut, da mai bine un M5 daca tot vrei ceva mare si pe benzina, numai vezi ca pe M intretinerea se face mai des, adica uleiu se schimba mai repede, placutele , filtrele etc si bineintales si cauciucurile. Daca iti permite bughetul atunci merita un M

Have a good time