4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > Bmw e36...am nevoie de o infor...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Bmw e36...am nevoie de o informatie!!

Salut..am si eu un e36 e primit cadou si vreau sai verific erorile din bord..cum faC?...de cate ori trebuie sa apas pe butonul ala din bord..?trebuie cu contactu pus sau....va multumesc..!!astept raspunsuri
A intrebat chaoz (530 puncte) acum 12 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Erorile se citesc doar cu diagnoza,adica cu un soft corespunzator.
Tu vrei sa resetezi bordul,sau sa citesti erorile?

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani @amaratu care de cateva zile n-are altceva ce face decat sa dea negative,bai nene zii si de ce si zii ce plm nu era in regula la raspunsul meu?Sau tu ala care esti faci diagnoza la nfs din computerul de bord?In afara de verificarea zisa de colegul de mai jos si de resetarea termenilor oil service,check engine si alte cateva erori care se pot scoate din bord cu acel butonas,nu am auzit de altceva.
Fara suparare daca esti emo sau daca esti suparat pe viata,du-te si te spanzura si lasa masinile,sau daca insisti sa dai negativ zii si de ce,nu dar asa ca sa moara mama dau negativ si lu asta.Fuck off!!!!!

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns Florin.dsf (7,260 puncte) acum 12 ani ii poti face un test ca sa vezi daca iti merg toate becurile si acurile. cu contactul oprit adica la 0 tii apasat pe butonul din bord de resetare km, si pui contacul.dupa aia ai se vezi ca se face un test...

Alte raspunsuri: (1)

–1 vot
A raspuns chaoz (530 puncte) acum 12 ani Multumesc frumos ...angelo vezi-ti tati de treaba lasa negativele:-|...dai drumu si joaca-te in alta parte:d..

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Nu esti tati cu mine si ar fi bine sa iti vezi de ale tale,nu e problema ta ce fac si nush ce.Ca un sfat invata ca scrii si lasa mess emoticoane,si daca poti sa faci diagnoza cand te uiti in bord da-mi si mie solutia.
Nu mi-o lua in nume de rau da nu accept sa ne tragem de sireturi,nu esti tati cu mine si nu ma intereseaza sfaturile tale.
O zi faina.
A comentat sergiu88 (8,770 puncte) acum 12 ani ce ingamfat si ratat esti bey cu 318-le tau (ca banuiesc ca alt motor nu ai pe bmw) omu a incercat sa te ajute si tu lai luat peste picior se vede ca esti but si nu cunosti nimic despre masini