4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > bujii bmw e36 318is?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Bujii bmw e36 318is?

salut, am cumparat un bmw e36 318is din 94 si vreau sa schimb bujiile, unde se afla ele? :|
A intrebat cristy_vicol (720 puncte) acum 11 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+6 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani prietene , tu daca pui intrebari de copii mici iti recomand NICIODATA sa faci ceva la masina !

DECAT sa le SKIMBI tu ..mai bine pune pe un prieten sau dute la un service sa nu le dai de dauna naibii !!!

Bujiile se afla sub acel capac Negru care scrie BMW ! scoti ala , apoi fisele AI MARE GRIJA SA LE PUI INAPOI in ORDINE !!!

DAR cum ti-am spus si dupe intrebarea adresata ..mai bine pune pe cineva care macar stie cat de cat despre masini !

Comentarii:

A comentat cristy_vicol (720 puncte) acum 11 ani stai linistit ...ca nu is chiar idiot.....mai stiu si eu cate ceva..pur si simplu nu am mai schimbat la bmw bujiile niciodata si nu stiam unde se afla..le-am schimbat deja..am pus ngk iridium..multumesc ;)
0 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani ai grija dak scoti fisele sa le pui in ordine cum au fost  pt ca dak le pui gresit nu o sa iti mearga nici in ruptu capului si mai ai grija la bujii ca dak le bagi inclinate si strici filetu in qiulasa nu ai ce sa ii mai faci salut

Comentarii:

A comentat cristy_vicol (720 puncte) acum 11 ani asa am si facut ...am scos fiecare pe rand si le-am pus ..nu le-am scos toate odata ;)
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Pentru 50 de lei la un mecanic , nu merita sa va mai bateti capul cu asta . Suficient ca bujiile sa fie de calitate.

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani 50 lei?Daca atat ceri tu,inseamna ca lucrezi scump,sau esti la un service de lux :D.
–1 vot
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani sincer eu nu as da 50 lei la un mecanic sa imi skimbe 4 bujii ,asta in cazul meu ,dar dak omu nu stie nici und sunt poate apela la un prieten care stie sa i le skimbe.iti recomand bujii ori bosch ori nkg sunt un pik mai scumpe dar merita banii

Comentarii:

A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani

editat de vwvento acum 11 ani

Cand nu sti, nu apelezi la prieteni ci la mecanici, deoarece vine un prieten iti strica filetul si dupa te rogi de el sa ti-l repare!