4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > CE PARERE AVETI???

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

CE PARERE AVETI???

CE FACEM DIN 2012 CU NOUA LEGE REFERITOARE LA TAXA AUTO???NU SE MAI FAC ACTE???SE MERGE PE INCREDEREA VANZATOR-CUMPARATOR???CAT II VA AFECTA PE VANZATORII DE MASINI TREABA ASTA???SAU PE CEI CARE NU  SE MAI ALEG CU NIMIC DE PE MASINA CARE VREA SA O VANDA???
A intrebat mrsmouse66 (310 puncte) acum 12 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani trebuie actionati in judecata deoarece imputitul asta nu are nici un drept sa dea o lege retroactiva asa ca i se scoala lui peste noapte(dupa actionarea in judecata pana la urma ai cam 90% sanse sa castigi din cauza ca taxa e ILEGALA)  . Si ar mai fi o solutie sa protestam cu violenta ... si asa poate o sa se alature si alti. E deajuns o mana de oameni( 1000 ex) sa inceapa sa protesteze ca dupa se alatura si alti. Daca nu da nimeni startul de unde sa fie cat mai multi ?
Daca ne apucam de vandalizat poate ne asculta cineva si o sa vada ca putem sa luam si noi decizii cel mai frumos as fi cat timp unii protesteaza asupra ministrului + vandalizari pe langa palatul parlamentului geamuri sparte magazine etc ... alti sa vandalizeze benzinariile si asa am face 2 in 1 .

Comentarii:

A comentat LP_2011 (2,810 puncte) acum 12 ani E bine ce zici tu...atat doar ca nu e nimic retroactiv...incearca sa citesti legea sa vezi ca s-au pus ei la punct inainte sa o scrie..s-au interesat daca e legala sau nu...Cu protestele sunt deacord...insa cu violenta,nu stiu....
A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani e mai bine sa-ti expui parerea prin violenta pentru ca ai vazut daca nu ti-o expui asa protestezi 10 ore in fata parlamentului ragusesti si eventual mai si racesti si n-ai rezolvat nimic ba din contra pe cel de sus il doare in cot asa prin violenta poate inteleg ca nu ne convine si poate schimba ceva ... dar ma indoiesc ca pana nu vine unu cu capul pe umeri si sa actioneze cum trebuie,  toti o sa se stearga cu noi la fund pana o sa distruga tara definitiv sau mai pe scurt pana o vand ... Uneori e mai bine sa educi cu violenta decat sa vorbesti cu frumosul deoarece o sa inteleaga mai bine ca nu e bine ;)
+3 voturi
A raspuns flaviupodina (13,770 puncte) acum 12 ani pai in primul rand trebe sa aflam unde sta borbely asta... dupa aia rezolvam noi...

Comentarii:

A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani chiar la asta ma gabdeam si eu ...
–5 voturi
A raspuns bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani visati in continuare

Comentarii:

A comentat lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 12 ani la ce sa visam?
A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Desfiintarea noii legi .........
+1 vot
A raspuns Svasti88 (1,550 puncte) acum 12 ani Pai nu o vinde si gata!!

Comentarii:

A comentat Maniak22 (11,000 puncte) acum 12 ani Pai cubanezii nu au avut voie 50 de ani sa isi cumpere masini noi si voi deja cu o saptamana inainte faceti scandal ?????
http://www.adevarul.ro/international/Dupa_50_de_ani_de_asteptare-cubanezii_au_unda_verde_la_cumparat_masini_noi_0_562744391.html