4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > Ce pot face sa ami recuperez c...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce pot face sa ami recuperez cartea sau bani?

Salut am o mica problema ,am cumparat acu ceav vreme in urma o masina un bmw 320 ,incintar de felul in care arata si fiind prima masina am trecut cu vedera prin acte si am luato ,si cu garantia propietarului ca ami aduce cartea de propietar a masini ,au trecut 4 luni si nu mai resusesc sa mai scot cartea de la acesta ,masina este adusa din italia si partea proasta e ca acest prim propietar a facut contractu de vanzare cumparare de pe italianul respectiv pe mn ,cum pot sa ami recuperez cartea sau bani ,Ce sfat ami dati? ca nu mai e de gasit acel am niki la tel si niki fata in fata nu vrea sa stam de vorba.
A intrebat pufy12345 (130 puncte) acum 10 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani La politie nu poti, deoarece este fals in acte ( direct de pe proprietar pe tine ), doar sa scoti un duplicat ( ma interesez astazi cand vine colegul la servici ca el stie in domeniu, sa vad daca poti de aici din RO ).
0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 10 ani Te duci la poltie si faci plangere impotriva persoanei care ti-a vandut masina.Daca e sa fie fals, respectivul vanzator a facut falsul, nu tu....