4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > Ce trebuie sa fac dacă nu vre...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce trebuie sa fac dacă nu vrea să-mi dea actele mașini ?

Salut, acum 5 zile am cumpărat o mașina la prețul de 3.200€ dar in contract scrie 4.000€ pe mine nu m-o deranjat deoarece scrie ca am plătit toată suma integral, când să-l duc pe vânzător acasă mi-a spus sa stau puțin pana își golește mașina, nu știu cum dar a luat și actele cu el, seara el m-o sunat să-mi spună ca am uitat actele și i-am spus să-mi dea poze cu ele sa am dovada și sa le trimită prin posta, pana aici a fost totul frumos, după ce ajung acasă și îmi vine coletul cu actele am aflat ca îmi cere 800€ pe ele.. chiar nu știu ce sa mai fac, am poze cu conversatia când el este de acord cu 3.200€ pe mașina, dar acuma nu vrea să-mi mai trimită actele ca el mai vrea 800€ ...
A intrebat Razvan1821 (120 puncte) acum 5 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 5 ani te duci la politie direct si depui o plangere la adresa acelui individ.

daca masina nu se prezinta cum a specificat il poti da in judecata si va fi obligat sa iti innapoieze suma din acte, adica 4000e.

apeleaza la un avocat cu vocabular si garantat in momentul in care il va suna o sa cedeze si o sa iti innapoieze actele.

Comentarii:

A comentat Razvan1821 (120 puncte) acum 5 ani Ok, mersi, am fost la poliție, am depus plângere și dacă nici așa nu o să-mi trimită actele o sa apelez la un avocat.