4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > cutie automata vs semi automat...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cutie automata vs semi automata?

pe un bmw e39 525 diesel care cutie de viteze e mai ok cea semi automata sau automata?care ar fi diferenta  intre ele si ca idee cum s-ar conduce ca la cea semi poti lasa pe D si pedala asta cand vrei sa megri fara sa schimbi tu dar cea automata am vazut ca are mai multe si asta in poze aia cum se foloseste trebuie sa dau eu cand trebuie 1-2-3-4...sau cat are ea?

Imagini atasate

A intrebat floryn1 (1,540 puncte) acum 9 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Cea din poza are PRND iar selectiile 1 2 3 4 inseamna 1 doar treapta 1(gheata,zapada,polei),2 inseamna 1 si 2,3 inseamna 1 2 3,si 4 inseamna 1234.
Daca vrei sa nu schimbi deloc,lasi maneta in pozitia D,daca vrei sa schimbi ai pozitia M.Pentru a schimba se misca inainte inapoi de maneta(ai un locas spre dreapta pentru mod manual) sau dupa caz actionezi padelele la volan.
0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani e39 are transmisie automata sau step-tronic. Cea automata simpla(mai veche) are selectiile P R N D 4 3 2 (sau 3 2 1 nu mai tin minte exact) cea steptronic are P R N D si +/-.

La cea din poze ai posibilitatea de a schimba  tu treapta dar daca spre exemplu ai selectat treapta 2 ramane acolo. In schimb la step-tronic schimba mai departe