4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > Despre productia masinilor BMW...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Despre productia masinilor BMW Seria 3 !?

Salut !

Doresc sa stiu numarul de masini produse de la fiecare generatie in parte de BMW Seria 3, de la E21 pana la E90. Doresc sa fac o comparatie dintre generatii si sa vad ce model a avut mai mult succes in vanzari. Insa pe internet nu am gasit decat numarul de BMW-uri E21 produse si de BMW-uri E30. De la E36 in sus nu am nici o informatie. Ma puteti ajuta va rog? Eventual sa-mi trimiteti un link la mesaje personale(ca se pot ascunde raspunsurile daca lasati link aici) unde as putea gasi niste cifre concrete?? Sper ca am fost destul de clar :)

Multumesc!!!

O zi buna :)
A intrebat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+1 vot
A raspuns Livius_27 (17,670 puncte) acum 11 ani Cauta mai adanc ca e  imposibil sa nu fie...Oricum ,oamenii de pe aici tot de pe net stiu,daca stiu,ca nu cred eu sa fie vreun angajat BMW care sa aiba acces la date pe aici :))

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Nu neaparat sa fie angajat la BMW, ma gandeam ca poate e cineva care fregventeaza mai mult diverse forum-uri(de BMW si nu numai), diverse reviste(poate si internationale). Eu am cautat unde am putut, insa nu am gasit mare lucru(am gasit niste cifre ale vanzarilor de M3-uri E46 pe anumite luni a anului 2000 si .....cam atat, nimic sa ma ajute). Totul a pornit de la articolul publicat azi pe 4tuning despre cele 7 generatii de VW Golf. Acolo se preciza exact si cate masini au fost vandute de la fiecare generatie in parte si eram curios sa stiu si la Seria 3 acelasi lucru. :)
Multumesc de raspuns :)
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani mai de mult era un articol in care scria ca seria 5 au fost cel mai VANDUT model, dar nu spunea cifre
A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Da, am citit si eu. Spunea ca Seria 5 a fost cel mai bine vandut BMW la noi in tara in anul 2011 sau in primul trimestru al anului 2012, daca nu ma insel. O zi buna!