4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > este adevarat ca se poate face...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Este adevarat ca se poate face asigurarea si pe alta persoana nu neaparat pe proprietar??

eu sunt in italia am luat masina de la cneva din ro si nu dau momentan de el sa imi reinoiasca asigurarea. am auzit ca se poate face si pe alt nume asigurarea, este adevarat??
A intrebat sorodoc (260 puncte) acum 12 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani nu! am vrut eu sa fac pe numele meu iar masina e pe numele tatalui,si nu am reusit,mi sa spus ca nu se poate,insa poti merge cu asigurarea veche si iti face alta fara sa fie proprietarul de fata.

Alte raspunsuri: (6)

0 voturi
A raspuns sorodoc (260 puncte) acum 12 ani aha ms mult de tot
+1 vot
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani salut. eu am facut asigurare la masina cu asigurarea veche fara sa fiu proprietar.
0 voturi
A raspuns lulugeo (140 puncte) acum 12 ani salut. nu se poate face pe numele tau. da se poate face  cucea veche de oricine. bafta
0 voturi
A raspuns un-Q (6,700 puncte) acum 12 ani Cred ca se poate adauga un al doilea sofer pe asigurarea deja existenta.

Si am mai auzit ca se poate face RCA si pe masinile cu numere straine care deja sunt asigurate in alta tara. Soursa - politia jud MM

Have a good time
0 voturi
A raspuns yonutz85 (1,520 puncte) acum 12 ani Se poate face,dar nu stiu cat este de valabila. Faci asigurare pentru inmatriculare/schimbare proprietar. Va fi trecut numele tau,toate datele masinii (tip,serie,etc.) dar spatiul pentru numar va fi lasat liber in caz ca vechiul proprietar vrea sa-si pastreze numerele,ca ulterior,dupa ce iti ridici noul certificat de inmatriculare sa fie completata cu noul (sau actualul) numar de inmatriculare.
Am facut odata asa,voiam sa transcriu o masina,dar m-am inteles cu fostul proprietar si a ramas pe nume lui,si am ramas cu asigurarea pe numele meu. Repet insa,nu stiu cat e de valabila.
0 voturi
A raspuns KANALEAP_2005 (1,240 puncte) acum 11 ani da se poate face !!! se face asigurare IN VEDEREA INMATRICULARII asa apare scris pe ea,este pe serie de sasiu,nu apare nr de inmatriculare al masinii si se face pe ce nume vrei tu sa treci.si da este valabila !