4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > evacuare dubla?????

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Evacuare dubla?????

Salut! Ca sa pun o evacuare dubla (stanga - dreapta) la un e90 320d ce trebuie sa modific. Adica am cum sa prind si a doua iesire de toba mediana?  Din cate stiu eu evacuarile duble se unesc undeva la toba din jumate, nu sunt sigur, poate ma insel. Sau cum e mai bine si intr.un fel , mai usor de realizat, sa schimb evacuarea de la jumate pana la finala(poza 1) sau sa pun la toba finala prejungire (poza 2)?  PS. atasez si 2 poze cu ambele metode.
Astept pareri si indrumari.

Imagini atasate

A intrebat luxi (5,720 puncte) acum 11 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns Soundstream (26,750 puncte) acum 11 ani Totul depinde de ce spatiu ai sub masina si de bugetul tau. De ce vrei sa te complici neaaparat cu tobe? Vrei sa ai un sunet sportiv pe motor diesel? Se poate face evacuare sa sune frumos pe diesel. Daca esti interesat spunemi si iti recomand unde sa te duci.
Poti pune 1 medie buna din care sa pleci cu 2 tevi separate in spate si sa pui doar tipsuri fara finala. Nu stiu exact cum e la modelul tau dar sar putea sa ai 2 trasee direct din fata trase. Parerea mea e ca nu faci nimic daca schimbi doar finalele nu cred ca va suna deloc. Eu am pe cineva care a facut evacuare pe 330 D si pot sa spun cand am vazut masina am zis prima oara ca e 335 i am zis ca e benzina la cum se auzea.