4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > jante de passat sau audi

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Jante de passat sau audi

se potrivesc jante de passat sau audi pe un bmw e 36 ,vreau sa cumpar un set second hand si nu stiu daca sunt bune, multumesc anticipat !

Imagini atasate

A intrebat dani84 (360 puncte) acum 12 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns nutujean (13,190 puncte) acum 12 ani vezi ce distanta are intre prezoane o janta de la masina ta si apoi masoara distanta de la jantele pe care vrei sa le iei,verifica si latimea jantelor si vezi daca le poti pune la tine si bineinteles vezi pe cat sunt 16",17'',etc

Comentarii:

A comentat dani84 (360 puncte) acum 12 ani am inteles asta dar eu nu pot pt ca sunt plecat afara din tara si masina e in tara si jantele le-am gasit aici , mersi mult!
0 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani De ce nu cumperi un set de BMW, daca asta e masina pe care o ai?  Sau ceva aftermarket?  Pe astea le vede tot orbul ca sunt de VAG. Ca pret nu cred ca e mare diferenta.

Comentarii:

A comentat dani84 (360 puncte) acum 12 ani stiu asta dar astea sunt la un pret de nimic 125 euro eu cred ca ii foarte putin si sunt de 18 inch, 225 spate si 205 fata ,mersi mult!
0 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani Du-te la www.rial.de. Gasesti acolo un configurator de jante, care iti da si toate detaliile geometice, dimensiuni, distante intre prezoane etc. Daca-s la fel, atunci se potrivesc.