4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > nelamurire anulare catalizator

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Nelamurire anulare catalizator

baieti am o nelamurire , acuma de cateva zile mi-am pus o toba sport Remus cu 2-ua tipsuri , toba am luato de la cineva de pe 4t , am montatotoate  bune si frumoase nu-mi prea placea cum se aude, imi trebuia putin mai zgomotasa , toate bune si frumoase, dau iarasi toba jos si anulez catalizatorul ,, il pun sus suna foarte frumos si placut , acuma sa ajungem si la subiect, mi se pare ca scoate mai mult de cat ar trebui fum s-au mi se pare din cauza aburului din toba ? vreau sa zic , ca scoate destul de mult , sa fie din ce cauza am anulat catalizatorul? e cea normal , masina e un urs din 88 motor 1.8 ms mult
A intrebat meciu02 (2,240 puncte) acum 12 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani In ce sens ai anulat catalizatorul?
L-ai dat jos pur si simplu?Daca da,mi se pare normal sa scoata fum,rolul acestuia este sa reduca poluarea prin gazele arse de motor.
Salut!

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 12 ani Clar problema este catalizatorul, ar trebui sa il montezi la loc, cel putin verificarea cand o vei face nu o vei lua sigur in formula actuala(Fara Spaga).

Comentarii:

A comentat dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani E "urs" din '88. Poate sa-i puna 3 catalizatoare, ca tot nu ia ITP-ul fara spaga, LOL!
0 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani Fum sau aburi?Poate confunzi cu aburii acum cu venirea frigului,dar la benzinar daca anulezi catalizatorul atunci automat trece le norma E0=nu iasa gazele
+2 voturi
A raspuns meciu02 (2,240 puncte) acum 12 ani stati linistit ca multe masini "iau itp-u" cu s-=au fara spaga...nu asta era ideea, puteti raspunde la ce v-am intrebat nu v-am cerut pareri de itp si alte tampentii a tot stiutorilor numai sa gasiti motive aiurea stiti , ms la care au raspuns la intrebare , am taiat pur si simplu intermediara ( catalizatoru) ... si am pus o teava de inox deci acuma nustiu ce sa zic se poate mai mult abur decat fum , mai ales cum dimineatza e frig si na ... in fine
+2 voturi
A raspuns Nukeblast (3,880 puncte) acum 12 ani in principiu daca masina(motorul) a fost gandit de aia de la BMW sa mearga cu catalizator(parametri tehnici de functionare) inseamna ca inginerii aia nau fost chiar tampiti(cei care au conceput motorul) si catalizatorul ala pe langa faptul ca reduce din poluare mai are si un rol tehnic acolo. Tu scotandu-l ai stricat acesti parametri normali in care ar trebui sa functioneze acel motor. Acuma e masina ta, faci ce vrei cu ea dar eu te-as sfatui sa ii pui fie catalizatorul inapoi, fie unul aftermarket.

Ave
0 voturi
A raspuns CJ 91 NBY (3,650 puncte) acum 12 ani Parerea mea e sal pui inapoi si de la catalizator pana in spate la finala aia sa mergi undeva unde se fac tobe..si sa iti puna un traseu de 60 mm si e bine. Uite de exemplu si eu am teava asa si finala..dar finala mea scoate sunet infundat....am avut si alta dar cu aia urla..... depinde si de finala foarte mult.
0 voturi
A raspuns meciu02 (2,240 puncte) acum 12 ani eu am finala remus