4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > Pot schimba la e46 motorul pe...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+4 voturi

Pot schimba la e46 motorul pe benzina cu unul diesel de capacitate mai mare si sa fie in regula la RAR la inm pe Ro?

Daca pe un e46 benzina euro 3  ii pun motor diesel euro4 se poate inmatricula ca si un diesel euro 4 fara prea multe complicatii si taxe aditionale?Va rog un raspuns daca stiti cu exactitate!
A intrebat daimani (590 puncte) acum 12 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani NU! Sigur nu. Intra pe site la RAR si citeste ce scrie acolo. Ai sa te razgandesti cand vei vedea scorurile pentru astfel de modificari, omologari etc.
+2 voturi
A raspuns daimani (590 puncte) acum 12 ani Da...dar nici un pret nimic
Alte informatii utile?

Comentarii:

A comentat Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani Omologarile pentru alt tip de motor pot duce si la 7 - 8000 ron poate si mai mult :) Asta 1 la mana 2 la mana electronica trebuie sa o schimbi toata cutia, vezi sa se potriveasca cardanul etc etc.
+2 voturi
A raspuns DeejayB (630 puncte) acum 12 ani Chestia cu RAR-ul stiam ca se face o hartie in notariat prin care se declara ca motorul nu este furat si restu se face ca o revizie normala.
0 voturi
A raspuns daimani (590 puncte) acum 12 ani mai exact pe o caroserie de coupe 318 ci sa se puna un 1,8 sau 2.0 cd si apoi sa se inmatriculeze ca si un diesel....bine cu sau fara a anunta in prealabil rar ul pt operatiunea efectuata?
0 voturi
A raspuns DeejayB (630 puncte) acum 12 ani Daca nu e inmatriculat, si vrei sa-l inmatriculezi prima oara, poti sa pui motor de 7 litri.Daca in momentu asta e inmatriculat si vrei sa schimbi motorul, parerea mea ar fi sa o radiezi, sa schimbi motorul si pe urma sa o reinmatriculezi

Comentarii:

A comentat Maniak22 (11,000 puncte) acum 12 ani Pai si tu il pui sa plateasca taxa de prima inmatriculare de 2 ori ?
Ca sa iti aprobe RAR-ul noul motor te costa la ei cel putin 1000 de euro..... asta in cazul in care iti aproba ,ca daca era asa usor crezi ca nu faceau o gramada inaintea ta ?
–2 voturi
A raspuns Stelycool (3,050 puncte) acum 12 ani Salut..sincer se poate face..dar intai trb sa faci un calcul la toate modificarile ptr k la diesel e mai dificil de montat un motor(adik sa treci de la benzina la diesel pe aceiashi mashina-motor+cutie,carda,grup,electrica si e putin de munk) dar poti fi UNICAT..!!!Parerea mea ai putea sa-ti ieie un diesel de 3.000cmc si ar fi ok direct inscris..;) cu bani pe una modificata...!!!Dak mashina e inscrisa pe Ro poti face acuma ITP cu motorul actual si pe urma poti inlocui motorul cu altu de 5 ori mai mare dak vrei..( nu te cauta politia la seria de la motor nici nu stie unde se afla:))..)..am prieteni care au pus pe urshi 316i-318i de fabrica motoare V8 de 4.0i sau 4.4i..!!dar dupa 2 ani de ITP trb sa inlocuieshti motorul vechi,asta dak nu ai pile la Statia de facut ITP...sau cu 100-150ron in plus iti da cnva ITP fara probleme....deci exista soluti ..;)...Dar dak mashina e neinscrisa e aiurea so inscri la noi in Ro chiar si cu motor peste 2000cmc dak e euro3..e mult trb sa fie euro4 minim si sub 2000cmc sa faci afacere buna pe urma bagi direct motor vb celui de sus de 7.0L:)))...sau varianta aceptabila la Bulgari..:)..bft tu alegi..!!!