4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > Recomandare placute de frana "...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Recomandare placute de frana "moi" pentru bmw e30?

Salutare, caut placute de frana pentru e30 sa fie cat mai moi, am gasit pe net lista asta cu placute moi poate sa comfirme cineva daca careva din lista sunt moi, multumesc


placute moi:
roadhouse,woking,ferodo tar,lpr,siemes

A intrebat dautopor (500 puncte) acum 11 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns cojan (1,020 puncte) acum 11 ani Salut. Placute moi si bune sunt asa: Textar, Ate, Ferodo. Lpr, Siemens, Roadhouse...nici sa nu te gandesti. Eu personal iti recomand Ate, ei fac sistemele de franare pentru Bmw, iar Textar echipeaza o mare parte din ele cu placute de frana.

Comentarii:

A comentat dautopor (500 puncte) acum 11 ani Textar si cu Ate am inteles ca sunt medii, eu prefer sa pun ceva moi si sa schimb placutele mai des decat sa nu ma pot opri :), ma batea gandul la Roadhouse, se duc prea repede sau dc nu sunt ok?
mersi pentru raspuns.
+2 voturi
A raspuns cojan (1,020 puncte) acum 11 ani Nu, din contra, Roadhouse sunt mai tari. Eu folosesc placute Ate si discuri Ate Power Disk, si m`a tinut ultimul set de placute vreo 30000 de km. Textar si Ate cu siguranta nu sunt medii. Incearca sa pui niste discuri sport, si atunci nu ar trebui sa mai ai probleme.

Comentarii:

A comentat dautopor (500 puncte) acum 11 ani Bun eu dupa roadhouse ma orientam, momentan nu vreau sa pun alte discuri, astept sa cumpar ceva etrieri mari si schimb atunci si discurile ;), mersi de ajutor.
0 voturi
A raspuns Adrian_Pintea (140 puncte) acum 11 ani Ferodo alea ieftine la 100 si ceva perechea, scartaie de numa, merita doar variantele mai scumpe...Acum am TRW nu scartaie de loc si nici nu innegresc jantele foarte tare
0 voturi
A raspuns cojan (1,020 puncte) acum 11 ani O placuta moale se poate recunoaste si dupa cat de tare se innegresc jantele, sunt mai negre... inseamna ca  se uzeaza mai repede placuta, deci sunt mai moi. Ferodo intr`adevar sunt mai tari, dar culmea ca nu pentru toate masinile, se orienteaza si ei dupa marca. Trw e iarasi un producator bun.
0 voturi
A raspuns Ionut Petrosel (360 puncte) acum 11 ani LPR...am eu acum pe masina..si mi-au mancat din discuri in loc sa se toceasca ele.