4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > salut! am un bmw e 36 benzina ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut! am un bmw e 36 benzina cu motor 1,8 benzina din 92 si dimineata cand merg cu el dupa vre-o 2 km pierd benzina?

salut! am un bmw e36 din 92 motor de 1,8 bezina 83kw si 113 cp si cand o ponesc dimineata in general imi curge benzina de la conductele de benzina de langa motor, dar dupa ce merg cu ea vre-o 2-3 km nu mai curge.Mentionez ca filtru si furtunele de la filtru le-am schimbat le-am pus noi.Care ar fi cauza?
A intrebat cioca (130 puncte) acum 10 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns e-rs-u (2,310 puncte) acum 10 ani Poate nu ai strans bine colierele de la capatele furtunelor, sau cumpara unele bune nu orice panarama de colier ca nu e de joaca .
–1 vot
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani spala bine motoru ... de tot ulei tot prafu toata benzina pe acolo .. o lasi o noapte si a doua zi cand pleci cu ea si ti se intampla ce ti se intampla .. vezi exact de unde a curs benzina .. de unde incepe dara de benzina .. si acolo e problema .. un colier un furtun ..spart crapat etc ..  sfat .. pentru tine .. e solutie in magazinele alimentara de sonax gen contine soda .. 13 ron costa .. spala cu aia motoru ca iti iese smecher rau ... curata f f bine solutia aia .. dar sa ai grija sa nu dai pe mana ca te arde daca o lasi foloseste nijte manusi :D
–1 vot
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani asta este solutie Scz este de la Sano dar ti`o garantez cu cea mai mare incredere !!!!!!!!!!!!!!!!

Imagini atasate