4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > Salut. Ce parere aveti despre ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salut. Ce parere aveti despre bmw 320 d ( ma refer la cei care au , nu din auzite)?

Vreau neaparat sa-mi cumpar un bmw 320 d si m-am gandit ca e mai bine sa cer intai niste pareri de la persoane care au deja.E o masina costisitoare? Motorul trage bine(variante 1.8 ; 2.0) etc eventual ce piese se strica cel mai des si chestii de genu asta. Multumesc anticipat!
A intrebat dangervaly (230 puncte) acum 9 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Svasti88 (1,550 puncte) acum 9 ani Daca iti iei Bmw ia-ti ceva cu motor mai mare si nu te tot gandi atata la consum ca atunci nu e de tine doar ca sa de-a bine ca ai tu Bemweu. Aaa tu te gandesti ca vrei si asigurare mica si impozit mic. Ai gresit marca atunci.

Si da am avut E46 dar 330i-ul. E o marca nemteasca fiabila si daca ai bani sa o intretii atunci vei fii 110% multumit.
0 voturi
A raspuns dangervaly (230 puncte) acum 9 ani Nu ma refer neaparat la impozit si taxe pentru ca prefer sa platesc putin mai mult pentru o masina mai buna.Cat despre consum nu ma astept sa-mi consume 3% pentru ca nu are cum  (mai ales ca am un stil mai sportiv de condus) dar nici 10%.Ce m-ar interesa e daca o sa stau cu turbina si bratul de bucse in mana odata la 6 luni sau nu:))) e normal ca o masina sa se si strice dar nu in fiecare luna cum sunt alte masini care e adevarat ca nu se compara cu bmw.
0 voturi
A raspuns Svasti88 (1,550 puncte) acum 9 ani Sincer am avut mai multe Bmw-uri dar toate au fost benzina fiindca ii auzeam pe multi ca se plang ca le pica turbina, injectoare etc si ii costa destul de mult. Probabil le-au luat si ieftin si au fost prost intretinute. Cel mai probabil. Eu sincer nu ma uit la consum ca oricum o calc destul de tare si de asta nu m-a interesat dieselul.
Daca e masina ingrijita, nu e zgariata si a stat in garaj si are piese de calitate incepand de la ulei, filtre si mai trage si ok atunci eu zic sa o iei. Altfel Bmw-ul e un risc in Romania. Multi si l-au luat si nu si l-au permis si nu au investit in el nici macar strictul necesar si clar au bagat piese de proasta calitate si nu au schimbat uleiul. Sa mai zic ca au tinut-o tot in cox chiar si cu motorul rece poate i-au dat direct cerculete sau burn.
0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani Nu iti lua 320d daca te intereseaza sa ai o masina fiabila. Sunt motoare bune dar dupa ce trec de 200.000km ai cam dat-o in bara. Primele piese care se duc sunt: turbina, debitmetru aer, injector cu fir, pompa de injectie, termostatele... Am avut motorul asta de 2.0diesel 136cp pe seria 5. De performant e destul de performant dar e zgomotos si nu e deloc fiabil. Orienteaza-te spre un 316 sau 318i. Eu cu 316i E46 am scos 5.4 media de consum cand am fost in vacanta in Italia iar in rest cam 7. A fost o masina dupa care imi pare rau si in ziua de azi. Daca vrei sa o vezi o am la mine pe profil. Piesele sunt mai scumpe decat la alte marci dar nu e cazul sa te impacientezi

Comentarii:

A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani cu un motor de 1.9 tu scoti media 5,4 ? sa fim seriosi ,( poate doar impinsa) , un bmw e46 ia cel putin 10 in oras mers normal si la drum un ~7 ....deja 5 la suta sunt aberatii
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Fără supărare, dar numai vorbiti on pm aiurea. Se poate. Bmw e46320d la 80-90 la ora consum de 4.6. Si nu mă contraziceti.un pe de al meu am mers cu el timisoara - linz la un mediu de 138km\h ia dat si 170-180 pe aautostrada in hu si a scos consum total prin plin.plin daoin masa de 6.2%. Numai vorbiti aiurea. E o masina foarte fiabila, merge foarte bine si se merita. Deci e ok la 136cp.
A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani

editat de antonio.carsa acum 9 ani

robert.... Nu are rost sa iti explic ce gust are ciocolata daca nu ai mancat niciodata. Intelegi? Acel bmw era PERFECT dpdv tehnic daca stii ce inseamna asta. Am schimbat debitmetrul de aer cu unul OEM in valoare de aprox 800 lei, regulatorul de relanti, termostat, senzor ax cu came, supapa PCV, si alte cateva maruntisuri, toate originale BMW+anvelopele care erau noi, michelin. Totul era OEM chiar si uleiul era de la reprezentanta BMW. In concluzie nu era un stift de masina cum sunt majoritatea care le vezi tu pe net aduse de tot felul de samsari. Sunt poate 2-3 din 100 de oameni care ar pune piese OEM in loc de cele aftermarket care sunt mult mai ieftine, dar toate economiile facute la piese  si lubrifianti le bagi in combustibil+ca performantele masinii scad. Pana si anvelopele influenteaza consumul si performantele. Care e folosul atunci? Parerea mea e ca cine nu isi permite sa intretina un BMW nici sa nu isi cumpere.
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Ce an , ca e o serie lunga de 320  ? .....
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Da sunt bune ca motoare , am avut unu de 136 cp din 99 adus din germania in 2013 , consumu era in afara 5-6 si in bucuresti 8 , daca gasesti ceva adus acum recent din germania gasesti ceva bun