4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > salut mi sa oprit dintro data ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut mi sa oprit dintro data ventilatoru habitaclu bmw e36 sa ars sau are altceva trebe tot cumparat sau numa motorasu?

A intrebat bmwull (8,530 puncte) acum 10 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 10 ani Se verifica siguranta aferenta. Daca e buna, scoti motorasul afara si cu fire il legi pe baterie sa vezi daca se invarte. Umpic de atentie, e mai puternic decat crezi. Daca cu fire direct de pe baterie se invarte, n-ai decat sa te pui sa cauti fire intrerupte, daca nu, cam trebuie altul. Ce ai tu s-ar putea reconstrui, chiar daca e capsat, dar nu va merge mult timp. O spun din propie experienta. Noi costa destul de mult, deci ai o sansa la dezmembrari. in general se dau cu 100 de lei.

Comentarii:

A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 10 ani am pus la baterie si nu se invarte deloc  azi am luat altu de la dezmembrari cu 120 lei si nu se potriveste ii mai gros motorasu ca ala ameu maine merg sal schimb .. daca il repar la un electrician nu are rost  aia? nou ii in 320lei
A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 10 ani Nou 320 de ron? Surprinzator de ieftin sincer sa fiu. Sunt destule piese bune in dezmembrari, dar daca mai tii masina inca multi ani si dispui de niste sute in plus, te sfatuiesc la cel nou. Ar trebui sa primesti si garantie.
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Daca tot ai dat banii pe ala SH de 120 lei..... poate gasesti unul la tot 120 lei care se potriveste. Nu e mai bine ? Decat tiganii cu refacut si n/a...... ma intelegi tu.

Comentarii:

A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 10 ani ai dreptate il schimb si vad dupaia mersi
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Nu ai pentru ce.
A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 10 ani pot sa curat clapeta de acceleratie si regulatoru de relantiu cu solutie de curata carboratoare carburator cleaner ? mersi
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Da este ok, insa eu ti-as recomanda un Sonax Professional Cleaner Spray. Este si pentru carburator si pentru clapeta. Este ceva de genul all in 1.
Dar po-ti si cu carburator cleaner.
A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 10 ani acuma lam cumparat asta il fac cu ala  miam rezolvat problema cu ventilatoru imi merge bine  da oare dece imi merge numa pe treapta 4,,    123 nu merge sa fie legat pe direct ? asa era si alalalt dinainte pot sal fac eu sau trebe un electrician?
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Este posibil sa fie pe direct. Desfa acolo la buton si vezi, ca poate fi si de acolo.
A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 10 ani mersi boss de ajutor
0 voturi
A raspuns mihainstef (21,110 puncte) acum 10 ani Vezi poate e siguranta aia cu 4 pini care e inainte de ventilator