4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > Salutare!Care este pretul core...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salutare!Care este pretul corect?

Va salut ,sunt nou aici , si as dori daca se poate un sfat in legatura cu un pret estimativ pe care as putea sa-l cer pentru masina din poza , un Bmw E60 525i 2004 , inmatriculat , berlina , Pachet M exterior complet  ,  200000 km , singurele dotari care-i lipsesc fiind scaune incalzite si cu memorie si navigatia.Orice raspuns este binevenit.Multumesc!!

Imagini atasate

A intrebat CRI01 (3,520 puncte) acum 11 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani cam 8500 daca ai degand sa il vinzi cat de de cat repede,undeva la 10 mi e modelu diesel.

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Salut!
Eu zic, aproximativ 8.000 - 9.000 Euro. :)
Insa, nu cred ca vei obtine atat pe masina, d.p.m.d.v.
Imi si motivez parerea. Pentru ca are motor maricel si este si pe benzina...asta inseamna ca are impozitul destul de mare si consuma mult. Lumea nu prea(cred ca) doreste asta astazi...Era altceva daca era un 520d, pererea mea. Plus ca masina daca e din 2004 nu mai e noua, deja are 8 ani si nu cred ca "se inghesuie" lumea sa dea multi bani pe o masina mai veche.
E o masina foarte buna, mare, incapatoare, luxoasa,cu un motor zdravan, puternic, fiabil si rezistent, insa, parerea mea este ca daca doresti sa o vinzi cat mai repede, nu cred ca vei obtine prea mult pe ea. Poate daca mai ai rabdare, s-ar putea sa ai noroc. Insa, repet, parerea mea este ca aceasta masina nu reprezinta o masina "ideala" pentru dorintele,nevoile romanilor. Iar cei cu posibilitati materiale mai mari, nu cred ca se indreapta spre o astfel de masina SH mai veche...Insa este doar o parere de-a mea, nu inseamna ca asa si este.
Eu spun ca un pret rezonabil in viziunea mea ar fi....un 8.000 Euro.
Sper ca te-am ajutat !
O zi buna!

Alte raspunsuri: (1)

+3 voturi
A raspuns CRI01 (3,520 puncte) acum 11 ani Multumesc pentru sfat ,cam asta ar fi in mare si parerea mea, eu oricum ma folosesc de ea  ''zi de zi''.Am intentia de a o vinde daca se nimereste sa fie ,daca nu asta e...Sunt constient ca ''doar'' un pasionat cu adevarat o va cumpara in vremurile astea.

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Asa este! Daca ai posibilitati sa o intretii si sa mergi cu ea, nu te complica! E o masina foarte buna si rezistenta.
O zi buna!