4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > Sunt pe cale sa achizitionez u...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Sunt pe cale sa achizitionez un bmw e39 520d berlin din 2001,ce parere aveți despre acest model?

Astept parerI doar de la posesorii acestui model sau cei care au avut.
A intrebat romicavanos (2,940 puncte) acum 9 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Fost posesor ( doar cateva luni ), dar break, pot spune ca este o masina foarte buna de mers ici-colo, chiar si la drumuri lungi isi face treaba si nu te lasa intr-o depasire ceva, consumul foarte foarte bun, motorizarii daca ii dai tot ce ii trebuie te duce mult si bine fara sa bagi bani in ea ( probleme tehnice nu am avut decat cu cate ceva la directie, pret piese foarte ok ).
DAR, bineinteles daca nu ai bani de impozit clar iese din discutie, mai exact: As da 2 e39 520d pe un 530d. Am mers cu unul Romania-Germania ( retur ) si pot spune ca am ramas surprins la ce impunatoare e masina, ce fiabila, ce tinuta de drum si consumul la acel motor de 3.0 la plin-plin 6.6% mers destul de sportiv, perioade in DE si de 180-190km/h.

Deci acum varianta scurta. 530d este clar, fara discutii superior 520d-ului, dar si 520d nu te va lasa niciunde daca ai grija de ea si iti va oferii si sportivitate in ciuda faptului kg ei.  O alegere buna 520d.
0 voturi
A raspuns romicavanos (2,940 puncte) acum 9 ani Bineinteles ca motorul de 3L este mult mai lejer pentru caroseria de e39 dar problema este impozitul.Mersi oricum ca te-ai exprimat opinia.