4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > va rog ajutati-ma de ce nu imi...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Va rog ajutati-ma de ce nu imi da scanteie?

salut! am un bmw 320i vannos 94 am mai intrebat undeva pe acest sait si am facut cum mi sa zis dar nu am rezolvat nimik,nu imi da scanteie la nici o bobina am schimbat senzor volanta si senzor ax cu came de pe alt bmw care merge identic cu cel strikat, si codul de pe calculatoru de  motor sunt identice, si nu vrea SA DEIE SCANTEIE ce pot sa ii mai  fac unde poate fi problema va rog ajutatima
A intrebat gabytza183 (4,120 puncte) acum 10 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Problemele electronice nu se rezolva cu schimb de piese,tester(daqca ai erori),log in mers(nu e cazul daca nu porneste).Noi daca nu stim ce erori are masina,de unde putem ghici ce e stricat?PS:La unele modele problema e de la Ecu.Verifica daca ajunge curent la bobine cand incerci sa pornesti.
A comentat gabytza183 (4,120 puncte) acum 10 ani ce este ala ECU? inainte sa se strice iam facut un tester pt ca la 2000 de ture nu mai tragea, si la omul ala ii arata pe tester ca ii turata la maxim defapt ea mergea la relanti si dupa o zi nu a mai vrut sa porneasca, o sa ii fac un test.
A comentat gabytza183 (4,120 puncte) acum 10 ani si nu am precizat ca,firele leau sonat electricienii,exista ceva releu sa fie ars?
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Cum adica firele le-au sonat?Care fire?Ecu e centrala care egstioneaza motorul,computerul masinii pentru motor(a nu se confunda cu body computer care gestioneaza geamuri,sisteme electrice de interior,lumini etc).calculatorul de injectie se mai poate numi.
A comentat gabytza183 (4,120 puncte) acum 10 ani adica leau verificat sa nu fie intrerupte ecu ii bun senzorii sunt buni,,altceva ce poate sa fie????

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Ferdinand74 (2,970 puncte) acum 10 ani Ai verificat senzorul AXE CU CAME SI SENZOR VOLANTA??????? Daca astea doua sint duse mai ales senzor volanta nu iti porneste sub nici o forma. NU ITI DA SCONTEIE SI NICI BENZINA ti le tae pe amândouă. Si verifica pompa de benzina daca funcționează. Astept sa imi spui ce ai făcut. Bafta multă.
0 voturi
A raspuns Ferdinand74 (2,970 puncte) acum 10 ani Ai releu la pompa de benzina. Linga tabloul de Siguranțe sub capota , cind i-l deschizi linga el mai ai un capac negru unde se afla patru relee. De ABS si pompa de benzina.
0 voturi
A raspuns gabytza183 (4,120 puncte) acum 10 ani domnilor va multumesc dar am gasit problema am shimbat ambii senzorii si merge perfect bafta pt toata lumea