4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > CHEVROLET > Ce se poate intampla daca forj...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce se poate intampla daca forjez masina?

Vreau sa ii dau blana sa vad in cate secunde atinge suta dar mi-e frica sa nu pice ceva pe la motor... mentionez ca nu am prea multe cunostinte in domeniul auto, acum incerc sa acumulez. Masina e din 2007, motor de 1.4 16v 94 cai si are toate reviziile la zi.

 

Multumesc.
A intrebat LuckyStrike (140 puncte) acum 11 ani in categoria CHEVROLET
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

+5 voturi
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani era mai rau daca era mai batraioara asa nu are ce sa pateasca incalzeste motorul bine inainte sa nu faci asta pe motorul rece si ii dai.....dar sincer nu inteleg de ce ai vrea sa faci experimentul asta pe masina ta....sunteti dusmani? :)))

Comentarii:

A comentat george_daniel20 (2,150 puncte) acum 11 ani nu conteaza daca e mai batrana sau nu, eu am o mazda din 92 si am grija de ea ca de mine si ma bazez pe ea, deci nu conteaza ce an e masina ci cum ai grija de ea, referitor la intrebare mai bine stai linistit pentru ca drumurile nu sunt nici vara bune macar de viteza legala si poti lua amenzi, decat daca te duci la un spatiu amenajat
+3 voturi
A raspuns nelutzu_nelutzu (4,650 puncte) acum 11 ani incalzeste bine motorul daca vrei sa faci treaba asta,cum ti-a scris si bobo2013,si nu o sa ai nici o problema,dar nu repeta la infinit proba,oricum fata de ce scrie in datele tehnice ale masinii nu ai cum sa scoti prea multe sec in minus....
+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani si as mai avea o completare fata de ce sa spus mai sus !!! pt ca ai spus ca nu ai prea multe cunostinte in domeniu auto !!! vezi si in ce zona faci experimentul .........sa nu dai de alte necazuri!!! si poate revi si cu datele problemei marca , motorul care il stim deja si timpul!!!
0 voturi
A raspuns Maniak22 (11,000 puncte) acum 11 ani P.S. Ai 18 ani ???

Comentarii:

A comentat AlexFS (4,600 puncte) acum 11 ani Noi trebuie sa mergem pe presupunerea ca are 18 ani pentru ca atunci cand si-a creat contul a bifat undeva...."II am 18 years old and agree to the terms and conditions of use"!

;)
SPOR!
–1 vot
A raspuns AlexFS (4,600 puncte) acum 11 ani Salut!

Presupun ca motorasul tau...poarta sigla GM... si masina este un Chevrolet.... KALOS sau AVEO!!!

Acum...iti spun sincer... nu cred ca vrei sa afli rezultatul!!(;))) )

Acum ceva timp aveam o SUPRA...NOVA :D... si  iti jur...nu era zi sa nu vada limitare electronica... 1.4 8v Sohc....6000rpm...
4 ani de zile a tinut saraca fara sa-i sara matele pe toba....dar fi atent(ca am vazut ca ai scris si tu asta)....avea revizii la zi:
1 Distributie(OEM)
2 Ulei(castrol M 5w40)
3 KM REALI 90000
4 Poaate cel mai important.... PE MINE(in caz ca cei de la Renault dadeau gres cu prezicerile cum ca n-are moarte motorul...si totusi sareau p**** din el... mi-l reparam singurel si nu mai plateam 2000de lei manopera altcuiva:D...plateam doar piesele)

Esti sigur ca mai vrei sa incerci??
Iti zic asta...ca poate esti mai ghinionist si ...poate fac si eu 2000 de lei saptamana asta???? ;;)

Glumeam....

SPOR!
0 voturi
A raspuns MP3 (680 puncte) acum 11 ani Ma,de picat,la o masina relativ noua,si intretinuta ok,nu prea are ce sa-ti pice. Dar fa-o si tu o data,de 2 ori,de curiozitate s-o impresionezi pe " 'demoazela". Dar nu fa din asta un obicei, ca o sa te trezesti la un moment dat ca te interesezi cat costa un ambreiaj,ceva bucsaraie,etc. Si,cum ti-au zis toti, ai grija pe unde o faci. Are tata o vorba "Stiu ca te-am facut cazut in cap,dar fi si tu zgubi intr-un mod responsabil":))
0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani poti sa ii dai linistit forja, e masina relativ noua, motoarele sunt gandite sa reziste la toata plaja de turatie.
si un motor vechi rezista daca a fost intretinut corespunzator
+2 voturi
A raspuns ionutz_ubh (280 puncte) acum 11 ani Offf...cu intrebari dinastea de clasa a 4a pe un forum al unui site care se numeste 4tuning.ro...te faci de ras...si nu faci altceva decat sa ne faci(pe unii din noi)sa credem ca esti unul din aia multi care au permis degeaba ....cum frate sa pui asa intrebare :)))))