4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > CITROEN > Cat de fiabil este un Citroen ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cat de fiabil este un Citroen C4 2.0 Hdi 138cp, din experienta voastra personala?

M-ar interesa sa achizitionez un Citroen C4 VTS 2.0 Hdi 138cp, din 2005, cu 156 000km. As vrea sa stiu cam cat de fiabil este acest model. Mai ales din experientele personale ale unor proprietari.

La ce intervale se fac reviziile si cam ce probleme pot aparea sau apar in mod frecvent?

Multumesc
A intrebat alter_ego (440 puncte) acum 11 ani in categoria CITROEN
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 11 ani motorul este f fiabil din cate stiu eu (este motorul pe care-l moteaza si peugeot). Si tot din cate stiu eu motoarele hdi sunt cele mai bune diesel-uri din cate exista. Eu am un prieten care are un peugeot 407 cu aceeasi motorizare, are mici probleme cu electronica, insa motorul este TUN (masina lui are aproape 200.000 km). din pacate din experienta mea personala nu iti pot spune prea multe, pentru ca eu am un  VTS benzinar, care e cu totul altceva.
Oricum, sa stii ca nu e o alegere gresita. Totul depinde de cum a fost ,,fugarita'' de fostul proprietar, si de cum a fost intretinuta (ma refer la partea de consumabile+service)

Comentarii:

A comentat alter_ego (440 puncte) acum 11 ani Si pe langa motor, presupun ca VTS-ul tau e identic la interior si mare parte din mecanica. Ma intereseaza cat de fiabila e masina per total. Daca motorul e bun atunci electronica, interiorul, articulatiile etc. cum se mentin in timp?
0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 11 ani cu electronica eu am avut probleme la senzorul de temperatura (citeste eronat, chiar maine o sa merg sa-l schimb), cu contactele in general(atentie cand trebuie sa umbli la panourile de sigurante, nu trage/impinge prea tare de ele), cu ventilatoarele de racire(mai intra apa cateodata la ele, insa iti repet poate e valabil numai pt vts-ul pe benzina...) in rest cu articulatiile nu sta extraordinar de bine (in raport cu bmw seria 3 de ex. sau volvo c30... )insa se pot face o groaza de modificari si de rigidizari pe modelul asta (gandestete ca e o platforma care se modifica pentru a putea alrega in WRC)...
0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 11 ani in legatura cu reviziile eu le fac si la 8-10.000 pentru ca masina o si alerg pe masura...Nici nu ma intereseaza la cati km spune Citroen sa fac revizia, oricum eu o fac mult mai repede.