4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > DACIA > Butuc fortat , merge reparat p...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Butuc fortat , merge reparat pe casco?

Ieri plecand de la birou , cand am ajuns la masina ( dacia duster ) am constatat ca mi-a fost sparta masina ...nu mi-a luat nimic doar ca mi-a stricat si mi-a scos butucul X( , am casco ... pot sa o repar fara sa mai ma duc la politie pentru autorizatie  ?
A intrebat razvaneluu (790 puncte) acum 11 ani in categoria DACIA

editat de razvaneluu acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns mosumosu (8,050 puncte) acum 11 ani da o poti repara fara a mai merge la politie.mergi la firma asiguratoare completezi niste formulare apoi o lasi in service acuma depinde cat sunt de marlani o zi 2  ,3 ,4 sa tio tina .
0 voturi
A raspuns mosumosu (8,050 puncte) acum 11 ani apropo de asta.o problema de genu am avut si eu cu casco...la mine a fost o extorsiune a unei bare care asa sarit in masca fata a masinii si a zgariato pe partea dreapta si proiectoru de ceata nu sa spart doar o iesit din locasul sau.am mers la firma de asigurari am completat formulalele (hartogaraia aiurea) apoi la service ul de langa.am vb cu patronu ....cica da si tu 150 lei sa fie treaba buna cu toate ca aveam casco bait fin iam dat ca am zis ca na in cateva ore max a doua zi e gata.
stii cat a durat vopsirea partiala a barii fata si inlocuirea proiectorului ceata plus ca iam dat 150 lei aproape 2 saptamani .de atunci a zis ca le mai dau atentie doar ce incepe cu M si se tremina cu UiE..sfat nici un 50 bani sa nu le dai la fraieri ca oricum te incalta din valoarea casco? aaa si cotul reparatii pe casco a fost 700 lei pt 100 gr de vopsea proiector si manopera ...mai lason P-L-M.
–1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani nu e chair asa usor cu butucul, am patit asta la un logan(100% e acelasi model de butuc) daca doream sa il schimb aveam doua variantae.
1. puneam un butuc nou si mai atasam o cheie speciala pt el (asta in cazul in care gaseam asa ceva, se comanda numai la set)
2. schimbam toate incuietorile de pe masina inclusiv contactul, cheia originala si tot ce are lagatura cu cheia.
Teoretic pe casco ti-l schimba.
0 voturi
A raspuns razvaneluu (790 puncte) acum 11 ani mda ... treaba sta asa ... am fost la politie , am scris de mì sa acrit , mi-au spus ca imi dau dovada de intrare in reparatie ( inainte de asta am sunat la casco ... ) dar dureaza 2 zile ca au prea multe cazuri .. bla bla bla ...
am sunat iar la casco si tipa de acolo ma intrebat daca am fost la politie ... iam spus ca da dar nu mi-a dato ... ca nu e gata ...
si asa ca mia recomandat sa merg la constatare cu numarul de inregistrare de la politie ca se poate si fara ea momentan, ca ulterior sa duc dovada...

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani trebuia sa deschizi dosar de urmarire penal la politie.ei iti vor deschide un doasar si cu nr acelui dosar mergi la casco si o depui la dosarul de dauna(de regula astea se incheie cu nup, dar asa e in romania.poate poate il prinde pe hot si isi recupereaza casco banii....