4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > DACIA > dacia logan pik up?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Dacia logan pik up?

baieti poate voi ati acut okazia sa conduceti pana acun o dacia logan pik up intrebarea mea este cum se comporta in curbe stiind ca motorul este in fata si in spate  este cam usoara,  daca intri in curba mai tare derapeza spatele sau trebuie sa pui ceva greutate sa o echilibrezi?

app sa nu ziceti ca se rastoarna
A intrebat bobi91 (14,410 puncte) acum 11 ani in categoria DACIA
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

–4 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 11 ani poi iti dai seama ca dak intri cu viteza in curba o sa derapeze nefiind o masina pt viteza ci pt carat, se conduce destul de bn pt un pik up
0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani am condus una si vreau sa zic ca e foarte ok,stai lin...motoru de 1.5 isi face bine treaba cat despre derapare daca mergi cu ea in limitele bunului simt nu o sa ai probleme.
0 voturi
A raspuns ALEX_THC (1,660 puncte) acum 11 ani Am condus in oras 1.6 mpi vreo 20 de km si am ramas surpins, parca e putin mai silentioasa decat 1.6 berlina si cutia de viteze parca e putin mai scurta . Si nu te gandi ca derapeza spatele asa cu una cu doua :)) altfel vedeai la stiri  in fiecare seara 20 de Logan Pick-up aruncate prin santuri.