4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > DACIA > Mica tamponare in trafic , est...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Mica tamponare in trafic , este ok ?

Salut , astazi am avut un mic incident in trafic. Stateam pe banda 1 a unui bulevard asteptand ca din parcare sa iasa un domn si eu sa ii iau locul acestuia. Acesta iesea cu spatele din parcare si am constatat ca ar fii ok sa dau putin inapoi pentru a ii oferi conditii optime de iesire sin parcare. In spatele meu mai era o masina (SANDERO) , distanta fiind mica intre mine si masina din spate nu am apreciat corect distanta si am atins bara masinii din spate. Propietarul era in masina am coborat amandoi si am constatat ca bara masinii lui avea o duna de 5cm lungime de culoare neagra de pe bara mea. I am propus omului sa platesc un polish , acesta refuzand a scos din portbagaj un fas-fas cu o solutie si o carpa si efectiv a sters culoarea de pe bara lui. Acesta nu a vrut aa platesc nimic. Precizez ca bara mea nu are nici o urma. Am dat mana cu acel domn i am multumit si m a sfatuit ca pe viitor sa fiu mai atent. Credeti ca se poate intampla cv daca nu am fost la politie ?
A intrebat stefansr (2,220 puncte) acum 11 ani in categoria DACIA
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns mosumosu (8,050 puncte) acum 11 ani nu se intampla nimica poti sa stai linistit .

Comentarii:

A comentat stefansr (2,220 puncte) acum 11 ani Mulțumesc. Intreb deoarece este primul eveniment neplacut.
A comentat mosumosu (8,050 puncte) acum 11 ani sa fie si ultimu
A comentat stefansr (2,220 puncte) acum 11 ani Sa dea Domnu.
+2 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Nu are ce sa se intample :). Este cala amiabila. Este o dungulitza. Pentru atat, eu si uitam peste 5-10 minute.

Salut
!

Comentarii:

A comentat stefansr (2,220 puncte) acum 11 ani Mulțumesc.ok
+3 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 11 ani Imi pare bine ca sunt si cazuri care se termina cu stringere de mana si fara injuraturi.Poti sta linistit,era bine daca faceai cateva poze cu bara atinsa.

Comentarii:

A comentat stefansr (2,220 puncte) acum 11 ani Bara masinii mele nu are nici un semn , nici macar sarita vopseaua iar la cealalta masina atinsa de mn a avut o singura dunga are propietarul a sters o de fata cu mine. Eu fiind vinovat m am gandit ca ar fii ok sa platesc macar un polish dar propietarul a zis ca nu este nevoie.
+1 vot
A raspuns MARK_ONE (1,650 puncte) acum 11 ani O spun din proprie experienta, nu patesti nimic, bineinteles daca e gabor nesimtit s-ar putea lega, dar pe mine m-a oprit de cateva ori si nu mi-a spus nimic (aripa stanga fata) deci sigur se vede la control. Stai linistit, daca e ceva gasesti tu ceva.

Comentarii:

A comentat stefansr (2,220 puncte) acum 11 ani Bara masinii mele nu are nici un semn , nici macar sarita vopseaua iar la cealalta masina atinsa de mn a avut o singura dunga are propietarul a sters o de fata cu mine. Eu fiind vinovat m am gandit ca ar fii ok sa platesc macar un polish dar propietarul a zis ca nu este nevoie.
+1 vot
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani multumesc lui Dumnezeu ca sunt si oameni buni bravo voua cum v-ati inteles asta e cel mai important bunastarea si intelegerea ca restul toate sunt trecatoare....si bara si masini si tot...nu iti face nici o problema nu ai ce sa  patesti ca politia oricum nu venea pentru ca nu erau victime......nu are nimeni ce sa iti zica.....mai ales daca e la bara de spate...sa fii tu sanatos si sa ai numai drumuri bune de acum incolo.....Doamne Ajuta!

Comentarii:

A comentat stefansr (2,220 puncte) acum 11 ani Multumesc frumos. Si eu am ramas uimit crezand ca se lasa cu scandal , avand prieteni care au mai avut astfel de eveniment si auzind de la ei diferite scenarii destul de urate. Totusi daca se poate repara  e pacat sa te certi cu un om pe care nici macar nu-l cunosti pentru un fier...Seara buna.
0 voturi
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani asa este sunt cazuri si cazuri si oameni si oameni....ce gresim e corect sa si platim....sanatate si multa bafta!

Comentarii:

A comentat stefansr (2,220 puncte) acum 11 ani Multumesc. Si tie.