4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > DACIA > Problema pompa benzina?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Problema pompa benzina?

Am o Dacia din 2001 pe injectie. Am urmatoarea problema... cand accelerez puternic "imi da in nas" adik se ingatuie putin apoi demareaza cum trebuie... Un prieten mi-a spus ca ar fi pompa de benzina. Dak este asa as vrea sa stiu dak merge cumva...curatata sau trebuie sa o schimb. Specific ca atunci cand o "calc" treptat merge ok...doar cand bag piciorul la fund se ingatuie 1-2 sec apoi revine in sarcina. Multumesc!
A intrebat nego (1,190 puncte) acum 12 ani in categoria DACIA
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 12 ani cel mai probabil filtru de benzina este langa rezervor langa roata de pe spate stanga spate sau dreapta depinde unde ai rezervorul merge curatat filtrul sufland cu o pompa invers fata de cum intra benzina dar asta nu te va ajuta pentru prea mult timp.Cel mai sanatos ar fi sa schimbi filtru de benzina unul nou de dacie esti in jur de 9-10lei nu este mult si il poate schimba oricine.Nu are cum sa fie pompa de benzina pentru ca ai spus ca daca o accelerezi treptat merge deci benzina in capu pistonului vine DAR nu vine suficienta pt ca este filtru infundat.Nu mai gasesti benzina buna nicaieri toate au gunoaie:|...Sper ca te-am ajutat salut!

Comentarii:

A comentat nego (1,190 puncte) acum 12 ani Mutumesc de idee... Maine o sa cumpar un filtru de benzina nou. Masina am cumparat-o acu vro 5 zile si e singura problema care o am la ea. Am schimbat ieri uleiul, filtrul de ulei si cel de aer...la cel de benzina nu m-am gandit.
A comentat nego (1,190 puncte) acum 12 ani cu toate ca am auzit in stanga si in dreapta ca asa face dacia pe injectie ca e injectie monopunct bla bla...mesteri de duminica... am schimbat filtrul si acum se comporta ok...de acolo era...era plin de mizerie

Alte raspunsuri: (2)

+1 vot
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 12 ani cum a spus si colegu si eu cred ca tot filtru este de vina,simptomele pe care le ai u nu sunt de la pompa!
–1 vot
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 12 ani de la filtru sar putea sa aiba mizerie in el