4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > DACIA > Probleme Logan

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme Logan

imi face probleme la relantii are unele "pauze" sa le zic si la orice viteza daca iau piciorul din acceleratie se reduce prea rau si numai trage k inainte....aveti idee d la ce e?
A intrebat unu_miezu (2,100 puncte) acum 12 ani in categoria DACIA
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns nextclub (7,490 puncte) acum 12 ani Verifica sensorul de pe volanta!Demonteazal si curatal(este un spray special pt asa ceva).Spor la munca!
0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Cred ca nu se alimenteaza cum trebuie.Verifica filtru carburant.Ce motorizare e?
0 voturi
A raspuns unu_miezu (2,100 puncte) acum 12 ani am schimbat filtrele acum 2 3 saptamani....1.6MPI 8v
+1 vot
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Zici ca ai schimbat filtrele recent. Presupun ca inainte de asta nu existau <pauzele> de care zici. S-ar putea ca filtrele sa fie problema. Mie mi s-a intamplat sa-mi puna la revizie filtre si consumabile folosite, asa ca ar fi bine sa le verifici, daca nu ai fost de fata cand le-au inlocuit, si de acum incolo sa ii supraveghezi personal cand le schimba.
0 voturi
A raspuns unu_miezu (2,100 puncte) acum 12 ani nuu ca si inainte d asta facea...inainte mi se oprea in mers si numai pornea aveam probleme cu ea am dus-o a schibat nu stiu c naiba de senzor de turatie parca nu stiu si nu mi-a mai facut da tot am ramas cu pauzele alea....nu merge motorul lin asa la relatii se simte o variatie de turatie asa
0 voturi
A raspuns nextclub (7,490 puncte) acum 12 ani Poate doar tia curatat sensorul ca stii cum sunt service-urile din romania. Verifical si tu inca odata!

Imagini atasate

+1 vot
A raspuns dr5an (150 puncte) acum 12 ani poate fi de la bobina, ar trebui sa iti dai seama daca merge "in trei", daca tremura usor cand accelerezi, etc.

Comentarii:

A comentat unu_miezu (2,100 puncte) acum 12 ani de tremurat nu tremura da in treapta a2a cand accelerez are o "ezitare" asa pe la 2000 si ceva de turatii se opreste asa umpic din accelerat
0 voturi
A raspuns nt98adu (1,510 puncte) acum 11 ani verifica debitul pompei de benzina.