4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > DACIA > salut!!!am un logan 1.5 DCI 1...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Salut!!!am un logan 1.5 DCI 101 CAI 2008 SI AS VREA SA STIU CUM POT SA FAC GEAMURILE ELECTRICE SIA MEARGA FARA CONTAC:)

NU POT SA LAS GEAMURILE FARA SA AM CONTACTUL PUS???SI AS VREA SA LE FAC FARA CONTAC:)
A intrebat puma20 (630 puncte) acum 12 ani in categoria DACIA
Distribuie pe Facebook

9 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns DUCU.andrei (4,570 puncte) acum 12 ani adica sa le cobori cu ajutorul cheii? prin apasarea butonului de deschis masina sau cum?

Comentarii:

A comentat valik01 (12,740 puncte) acum 12 ani adica sa coboare geamul fara sa mai puna contactul(fara cheie in contact); sa apese simplu pe buton si geamul sa coboare
+3 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Este o operatiune care necesita un electrician.
+9 voturi
A raspuns Mitza Fillyp (3,040 puncte) acum 12 ani A raspuns alex.sparco : Este o operatiune care necesita un electrician.
DA necesita electrician , la peugeot este un timp scurt dupa ce opresti motorul si cu usile inchise si poti sa cobori sau sa-l ridici. DAR daca u faci sa se deschida geamurile cand ai chef o sa iti manance bateria , ca cel mai probabil o sa iti lege firele direct de baterie, parerea mea e ca mai bine pui contactul si lasi geamurile jos decat sa dai niste bani degeaba si sa-ti si dauneze la baterie.
Akm nu te gandi ca dak le-ai facut sa-ti mearga fara contact in secunda 2 ti-a murit bateria , asta se intampla "cand e lumea mai draga " bafta
0 voturi
A raspuns puma20 (630 puncte) acum 12 ani da mai bine il lasa asa ms de raspunsuri:)
+1 vot
A raspuns laurboss (760 puncte) acum 12 ani salut ,e simplu de rezolvat poroblema ta, daca nu te pricepi tu desi nu e mare lucru pune un electrician sa ati lege plusul de la bricheta la plusul butoanelor , reusita garantata si testata de mine pe mai multe loganuri.
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Contactele de la butoanele de deschis geam-uri, trebuie sa aiba o alimentare separat la baterie. La bricheta cum a spus domnul mai sus, bricheta nu merge nici aia fara contact.
Salut :)
+3 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani Calmeaza-te. Functiile alea trec prin computerul de bord si singura rezolvare corecta este resoftarea. Nu te da pe mana unui mesterica, astia gasesc intotdeauna o cale sa-ti aprinda instalatia electrica legand doua fire unde nu trebuie. Ai nevoie ?

P.S. Loganul diesel are acum 100 de caluti ? Cool !

Comentarii:

A comentat CLO2DCB (6,530 puncte) acum 9 ani 101 chiar !!!
0 voturi
A raspuns Vl-34-GAR (870 puncte) acum 11 ani un plus contunuu ar fi la butonul de avarii bafta:)
0 voturi
A raspuns mariandex (580 puncte) acum 11 ani

editat de mariandex acum 11 ani

Salut , daca vrei ca geamurile sa functioneze fara sa ai contactul pus , trebuie ca sa te uiti in tabloul de sigurante dupa sigurantele 13 ( geamuri spate ) si 14 ( geamuri fata ) , in functie de echipare poti avea montate ambele sigurante sau doar siguranta 14 pentru geamuri fata , singurul lucru care  trebuie facut e sa te uiti in spatele tabloului la legatura comuna celor doua sigurante si sa o montezi pe bara " inainte de contact " pentru ca acum e montata pe bara " dupa contact " . Vezi ca pinul 3 de pe butonul de actionare al geamurilor ( sunt conectate impreuna de la ambele butoane ) e "+" si acesta e conectat direct pe siguranta 14 pentru geamurile fata , acest fir nu trebuie scos de la siguranta ( asta ca sa beneficiezi si de protectia sigurantei in caz de avarie )