4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > DACIA > se merita un logan?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Se merita un logan?

salutare! as vrea sa stiu si eu ce parere aveti despre logan-uri? sunt sau nu bune....se merita sa dai banii pe un logan? k eu cunosc pe cineva care are logan de 5 ani si nu avut nicio problema cu el,unii spun  k nu sunt bune k se strica repede.  astept parerile voastre ms!
A intrebat bogdaan (1,530 puncte) acum 11 ani in categoria DACIA
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani bogdaan se merita da sa iti iei logan dar sa til iei nou,am si eu pe cineva care are logan de 5 ani si nu a bagat nici un banutz in el inafara de consumabile,daca il iei nou si il intretii nu ai probleme cu el.Tin sa mentionez ca piesele de logan sunt mai scumpe decat la ww,opel.

Comentarii:

A comentat bogdaan (1,530 puncte) acum 11 ani daa,stiu k sunt mai scumpe!
pai da...nou,k la mana a doua nu esti sigur ce iei,sau ce a fost de capul masinii!
A comentat coostta (39,490 puncte) acum 11 ani brv ca o iei noua si se merita sa stii mam gandit si eu la un logan nou dar inca nu dispun de banutii necesari!:)
A comentat asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani Nu sunt mai scumpe ca la vw si opel. toti spuneti asta pt ca faceti comparatia intre preturile la piesele de ligan din reprezentanta si cele de la vw si opel facute de diversi producatori. Piesele la logan facute de alti producatori sunt foarte ieftine. un kit de ambreiaj Valeo e undeva la 260ron, o pompa de apa 80ron, etc.
A comentat coostta (39,490 puncte) acum 11 ani sandulescu cred ca u nu ai fost niciodata in service sa vezi exact cat costa o intretinere la logan,el o sa sil ia nou deci daca vrea garantie reviziile toate se fac in service autorizat dacia si il va rupe!!
0 voturi
A raspuns BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Merita! E spatioasa, rezistenta si nu consuma mult, cel putin din ce mi-au spus cunostintele mele, posesori de Logan, de exemplu ,am un prieten care are un Logan din 2006, luat acum 2 ani la mana a-2-a si e foarte multumit de ea. Iar eu am mers cu un Logan si mi-a placut cum merge.
Nu am fost pe autostrada, sau altundeva in afara orasului, asa ca nu mi-am putut da seama cum merge la viteze mari, insa din ce mi-au spus toti, nimeni nu s-a plans de masina.
Sigur ca probleme au toate masinile, insa recomand sa fii atent la caroserie, am vazut cam multe Loganuri cu rugina.
E ieftina,si pentru Romania, unde traficul, strazile,etc sunt asa cum sunt este o masina foarte buna! Si mai ales daca doresti sa ti-o iei de noua, nu o sa ai probleme cu ea mult timp.
Bafta!
–7 voturi
A raspuns matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani In afara de 1.6 16v si 1.5 dci 85 de cp nici unu nu se descurca pe autostrada sau la viteze mai mari.Sunt piesele cam scumpe si confortul interior nu e bun,pe mine chiar ma dezamageste.
Ea e buna pentru Romania dar la confort si performante de orice fel dezamageste.
Parerea mea e ca poti lua o masina sh mult mult mai buna zic eu poti lua una de prin 2008  la aceeasi bani ca si loganul
–2 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 11 ani se merita sa til iei dar nou dak ai grija de ea o sa te duca eu iti zic sati iei 1.6+ gpl sau 1.5 dci
+1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani Loganul e masina buna, nu iti ofera aceeasi senzatie ca alte marci mult mai scumpe cu care se fac comparatii aici. Nu lua diesel, eu iti recomand 1.6 8v care e foarte ieftin la intretinere si are performante foarte bune zic eu(0-100 11.5s, consum 5,5afara/8-9 in oras). Motorul e foarte simplu si robust, trage bine si consuma corect. Piesele sunt ieftine, e foarte simplu sa verifici.
+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani merita si la mana a doua unu in stare buna la vreo 2500 e ca la banii astia nu prea ai ce sa iei decat o masina mai veche de 15 ani sau vre una pe bulgaria,insa zic eu ca un dci la mana a doua nu e indicat.nu sunt asa grozave.
0 voturi
A raspuns cristi_70 (3,840 puncte) acum 11 ani merita dar iati de 1,6 ca consuma mai putin decat 1,4,dar in nici un caz 1,5 diesel pt ca o sa ai mari probleme cu injectoare turbo pompa si sant foarte scumpe.iti spun din experienta ca am avut 3

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani si tu de ce ti-ai mai luat 3 daca nu sunt bune...?
A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 11 ani Nu stiu cum da lumea peste masini carora li se strica injectoare, pompa, turbo etc ? Incep sa realizez ca loganul meu e invincibil la piese.... Nu mai spuneti sa nu isi ia, probabil isi ia deoarece i se pare mai bun pe motorina din cauza consumului. Si normal ca e, ce prefer sa-mi iau un DIESEL care are consum 4-5 la suta sau un benzinar care pe aceiasi 100 de km consuma de la 9 la 12 la suta ( toata asta se presupune in oras) . Pai cu diesel-ul fac aproape de 2-3 ori mai mult decat un benzinar. Ce preferam sa dam 24 lei pe 4 litri de motorina( 100 km) sau 53 de lei pe acelasi drum ( 100 km) luand in considerare un consum de 9 la suta ? Eu i-am spus parerea mai sus .... Un logan neforjat se merita de la 3000 de euro in sus ! .
A comentat cristi_70 (3,840 puncte) acum 11 ani primul meu logan a fost diesel din 2005,si am avut numa probleme cu injectoare si turbo,apoi am cumparat unu pe benzina de 1,4 si credema ca nu am bagat in 3 ani nimica in el decat consumabile,si al treilea ii unu de 1,6 care nu am probleme cu el si consuma mai puti decat 1,4.si apropo alimentez numa de la petrom si fac taxi cu bezinarele,iar dieselul lam vandut.asta ii parerea mea si nu vreau sa deranjez pe nimeni.