4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > DACIA > SE poate indrepta stalpu la o ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

SE poate indrepta stalpu la o supernova ?

Salut Saunt un mecanic auto si avenit un client la mine sai indrept stalpu de pe parta dreapta,ca el sa rasturnat si a intrat intrun stalp si as vrea sa stiu daca se poate .
A intrebat brekiasi (2,680 puncte) acum 12 ani in categoria DACIA
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Pai daca tu esti mecanicul n-ar trebui sa stii daca se poate sau nu indrepta?
Eu nu sunt mecanic si zic ca se poate repara masina,prin inlocuirea stalpului,dar cred ca se poate si repara acel stalp daca nu este compromis total
0 voturi
A raspuns bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani Depinde la care stalp te referi....depinde cat de lovit este....daca e stalpul de mijloc si zici ca s-a rasturnat cu ea si a intrat si intr-un stalp e deja dauna masina...nu cred ca plafonul este ok...daca ai niste poze asteptam sa le vedem...depinde cat e de"dus" la interior stalpul si ce a "tras" dupa el!!!
0 voturi
A raspuns AnduDj (4,140 puncte) acum 12 ani mecanic ziceai? voi sunteti acei mecanici care atunci cand vreti sa reparati ceva puneti omu sa schimbe jumate din motor pana ajunge la rezultatul dorit nestiind care este cauza problemei/problemelor

PS. Raspunsul meu nu tine de intrebarea ta dar sunt revoltat de astfel de "mecanici"