4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FIAT > Ce model imi recomandati pentr...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce model imi recomandati pentru achizitionare dintre: fiat stilo jtd coupe sau alfa 147 jtd??!

A intrebat 27ESN (130 puncte) acum 12 ani in categoria FIAT
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Pai alfa romeo 147 are niste preturi la piese foarte mari,am comparat o data preturile de la 147 cu g4 (pe acelasi site) si am ramas uimit cat de mari sunt diferentele la unele piese.Are o suspensie orientata spre sport iar tot ce face parte din suspensie articulatie etc. sunt destul de sensibile la gropi si e posibil sa le schimbi mai des decat la alte masini...
Fiat Stilo coupe este frumos dar si 147 este dar stilo coupe mai are probleme cu electronica dar se rezolva nu sunt chiar de speriat (depinde ce probleme),eroarea aceea de la airbag am inteles ca se poate rezolva.Piese ieftine la stilo  si cred ca esti si mai ieftin la achizitie.
Si eu am vrut sa imi cumpar o masina pe langa cea pe care o am si m-am gandit si eu la aceste modele,m-am razgandit destul de repede.La alfa piese scumpe,trebuie sa o protejezi si sa ocolesti gropile si drumurile stricate.La Fiat probleme destul de mari cu fiabilitatea ba una ba alta.
Ca si motoare e foarte bine ca ai ales motorina pentru ca cele pe benzina pentru ce ofera consuma mult...motoare economice,fiabile.Sa te uiti si la g4 chiar daca e mai urat dupa parerea mea fata de cele doua dar macar poate stai mai linistit mai ales la costul pieselor si la reparatie.
+4 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Alfa a fost si este peste Fiat din multe puncte de vedere.
Piesele pentru Alfa pot sa coste exorbitant daca nu stii de unde sa le cumperi.
Problema este ca la italiene nu se pricep foarte multi mecanici si le pot face harcea-parcea.
Alfa este o masina care creaza emotie si placere la condus,dupa care se intorc priviri pe strada.
O verificare tehnica minutioasa inainte de achizitie este binevenita.
+2 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Piesele de Alfa 147, pretul masinii, cat si piesele sunt mai scumpe decat la Stilo. Deci eu spun sa-ti iei Stilo, deoarece este foarte fiabila. Cat despre motorizare, sunt bune motorizarile lor de JTD, avand un raport : calitate - pret - consum foarte OK !
Salut
:)
0 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani Un italian s-ar zvarcoli de ras, sa-mi fie cu iertare interventia brutala. "Stil(o)" e la Alfa, nicidecum la Fiat. Desigur ca oricare iti va crea probleme, vorba unui prieten care spune ca nemtii fac masini, italienii fac "inventii", dar macar sa te simti tu bine. Alege Stil-UL .
+1 vot
A raspuns rotarudancatalin (400 puncte) acum 12 ani MOTORU E ACELASI .....DAR ALFA E MULT MAI SPORTIVA(INTRETINEREA UN 20% MAI MULT FATA DE FIAT) AM AVUT SI O SA AM PT TOTDEAUNA ALFA(156-147 ACUM UN GT)DACA ERAU PROASTE NU IMI MAI LUAM.......;-)