4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FIAT > Pareri Fiat grande punto 2008?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pareri Fiat grande punto 2008?

Ce parere aveti despre un Fiat grande punto 2008 (1.3) are un pret destul de avantajos si  asi dori sa cumpar unu si nu stiu daca merita sau is niste masini ,ne reusite'

Imagini atasate

A intrebat voxy1 (5,710 puncte) acum 12 ani in categoria FIAT
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns alexzyo (1,660 puncte) acum 12 ani Am avut si eu punto, nu grande punto ce-i drept si pot sa-ti spun ca masina este stricata de partea electronica. Daca vei fi unul din norocosii cu probleme la servo vei blestema fiecare euro platit.
 Chestia e ca punto si grande punto au servodirecta electrica si asistata de un motoras care dupa o perioada se uzeaza si incepe sa faca diferite figuri, uneori rezolvarea te costa cateva ore de surubarit, alteori este aproape imposibil sa-i dai de cap si niciodata nu gaseti o rezolvare permanenta. Inainte sa cumperi aceasta masina verifica forumurile din alte tari sau chair cel romanesc si o sa vezi cate persoane au probleme cu servo si ca majoritatea nu-i dau de cap.
 In plus de asta masina nu este chiar asa bine legata, suspensiile sunt destul de rigide pentur drumurile noastre si articulatia cedeaza destul de repede din cauza gropilor( ex: caseta de directie )
 ....deci sfatul meu personal este sa te reorientezi, dar decizia finala este doar a ta ! bafta si sa nimeresti ( da, uneori e vorba de "nimerit") o masina buna !!!

Comentarii:

A comentat voxy1 (5,710 puncte) acum 12 ani ms pentru ce m-ai zis , e destul de suspect cand vezi 5000 euro pe o masina 2008 - 2009 (o sa raman mai bine la vw chear daca e an mai vechi macar e masina nu (pistol cu apa sa tine o vara )
A comentat shummy (410 puncte) acum 11 ani Punto si Grande punto sunt diferite ca de la cer la pamant, toata electronica este diferita, tot ceea ce pleaca din ECU(inclusiv ECU) este altceva, tot ceea ce este de la grande punto in sus, Bravo, Linea. Croma etc sunt masini f fiabile si acele probleme au devenit istorie. Orienteaza-te sa citest site-uri ce fac teste cu aceste masini, chiar site-uri de reviste nemtesti sa nu crezi ca sunt partinitori, un Fiat Bravo t-jet fata de un VW golv 5 dupa 100 000 km a fost dezasamblat piesa cu piesa si s-a urmarit uzura pieselor... in teste au fost golf 5, mazda 3, o toyota, fiat Bravo, kia ceed si inca una ... Bravo a luat locul 1 pt coeficientul de uzura avut... eu zic sa nu te iei dupa parerea unui sofer ce nu a condus o astfel de masina sau nu a avut ocazia sa o cunoasca cat de cat... eu am un Bravo din 2009, nu am un greiere in masina, nu am schimbat nimic, decat reviziile, care bineinteles sunt de 2 ori mai ieftine ca la un VW.... alegerea o iei dupa ce le conduci crede-ma. incearca!