4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FIAT > Salutare tuturor. Probleme ac...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salutare tuturor. Probleme acuator deschiere portbagaj, putere insuficienta?

Vreau sa fac deschiderea portbagajului din buton si am montat un acuator venom ( 5 fire) si funcționează bine, in sensul ca trage lama aceea care se misca pt a se deschide (unde vine dus normal cablul acela) daca portbagajul este ridicat, daca este inchis acuatorul nu are suficienta forta ca sa traga lama aceea. Intrebarea mea e daca cumva este un acuator sau ceva asemănător care are o forta mai mare pt a putea misca lama si cand e inchis portbagajul. Este vorba de un Fiat Punto 4 usi 95-96' .
A intrebat ichimcornel (1,520 puncte) acum 10 ani in categoria FIAT
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani la cele cu actuator toata ideea e sa nu se inchida usa fortat si sa fie doar o treapta de inchidere. Trebuie sa o poti inchide lejer, impingand-o cu mana. Iti spun lucrurile astea pentru ca orice actuator ai pune, chiar daca merge o sa se strice daca e fortat
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Acelasi model,aceeasi problema.Nu ai specificat de unde vine acel actuator(masina model).
Eu am pus de fiesta 2002plus si nu au mai fost probleme.
A fost nou actuatorul(de obicei asa fac pe ultima suta de metri)?
0 voturi
A raspuns ichimcornel (1,520 puncte) acum 10 ani Am specificat ca e un acuator venom ( 5 fire, cel care il găsești la bucata la orice magazin de piese auto)  si am vrut sa il montez pe un Fiat Punto.  Eu mi-am mai montat asa ceva și pe fosta masina Vectra B2, nu e problema ca nu stiu sa il montez sau sa fac legăturile electrice,  problema mea e ca acuatorul nu are suficienta forta sa traga ambele lame, la Vectra-B era foarte simplu de realizat asa ceva si nu era nevoie de o forta asa mare ca la punto.
Atasez si niste poze. Intr-o poza sunt focalizate cele 2 lame, cea mai groasa in mod normal trebuie sa o traga ca sa deschidă portbagajul, insa cand e inchis portbagajul nu are suficienta forta ca o sa traga, doar cand e ridicat portbagajul.
Eu vroiam sa stiu daca sunt acuatoare cu forta mai mare sau ceva asemănător, care il pot folosi pt asa ceva.

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Eu am folosit cel de fiesta 2002,tot de portbagaj.Incearca inainte de a pune altul sa ungi piesele in miscare din incuietoare,posibil sa fie si de acolo(punto din acei ani e campion la descuiat greu,mai ales in vreme rece).