4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > Am un ford focus, an fabricati...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Am un ford focus, an fabricatie 1999, 1.6 benzina! Are un consum exagerat de combustibil(20 l%)! Ce pot face?

Nu are forta la urcarea unei rampe si in viteza a5 a cu greu ajunge la 90 km/h. Si merge in suturi! Va rog, ajutati-ma cu un raspuns! Multumesc!
A intrebat iulianaoana79 (200 puncte) acum 7 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 7 ani Mersul in suturi poate fi de la bobina inductie -fise-bujii <dar dupa cum spui ca consuma acolo este pompa injectie-injector daca nu pierde combustibil pe undeva !(asta ar putea afecta si alimentarea necorespunzatoare de aceea nu trage,merge sufocata si automat creste consumul);ambreiajul este ok sau patineaza ?,adica masina se tureaza dar nu dezvolta viteza normala(se invarte in gol);sunt mai multe criterii !
0 voturi
A raspuns iulianaoana79 (200 puncte) acum 7 ani Am dus-o la tester si mi s-a spus ca totul este in regula! Nu am nici o defectiune la injectoare, la sondele lamdab. Ambreajul este ok. La viteza de 90 km/h nici nu se mai tureaza cu acceleratia la podea si in viteza a5 a!
0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 7 ani daca esti din Buc.sau de pe langa te pot trimite la cineva care se pricepe ;poate este ceva infundat si rezolvi problema !
0 voturi
A raspuns iulianaoana79 (200 puncte) acum 7 ani Sunt din Tandarei si nu am baza pe ea sa merg nici 10 km. Nu ar fi o problema distanta!