4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > Cam la ce pret m-ar ajunge?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cam la ce pret m-ar ajunge?

Salut tuturor! As dori sa schimb tot ce tine de directie, capete de bara, pivoti, buci si ce mai e ... cam la ce pret as ajunge cu totul fara manopera? Multumesc!
A intrebat Mihay-XXL (4,620 puncte) acum 8 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 8 ani Mai multe detalii,ce masina,etc.
0 voturi
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 8 ani Inteleg ca ai Ford.Nu spui ce model deci nu poti primi un raspuns concret.Dar sa fac o estimare grosso modo te duci cam in 1000 lei pe piese ieftine si cam 2500 pe ceva bun.Depinde ce schimbi ca zici tot.Daca incluzi si planetare aici si caseta de directie distractia sare de 4000 lei.Dar fi bun si zi ce model ai.
0 voturi
A raspuns Mihay-XXL (4,620 puncte) acum 8 ani Imi cer mii de scuze, eram cu gandul in alta parte si nu am spus despre ce masina e vorba. E vorba de un Ford Focus 2, an 2005, 1.6 benzina. Planetare si caseta de directie nu intra in discutie aici, ma refer doar la cele care se schimba mai "des" cum sunt bucsile, capete de bara, pivoti etc ... multumesc anticipat!

Comentarii:

A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 8 ani Delphi, calitate-pret ok pt. ford, te duce cu totul in jur de 700-800 ron. Absolut tot, inafara de cele precizate de tine anterior. ( caseta, planetara. )