4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > Ce motorina folositi?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce motorina folositi?

Detin un Ford Focus 1.6 TDCi euro 5 cu filtru de particule. Ma intrebam ce fel de motorina folositi voi? Eu alimentez preponderent cu OMV MaxxMotion. Totusi am alimentat o singura data cu Agip nustiudecare si mi s-a parut ca masina merge lafel de bine numai ca mi se pare ca ar consuma mai putin... Voi ce ziceti? Sa continui cu Agip sau sa raman la OMV?

A intrebat nego (1,190 puncte) acum 10 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Merge perfect cu orice motorina asa zis "normala" , nu necesita varful de gama al unui brand de carburanti.
O atentie mai mare trebuie acordata carburantului doar in sezonul rece.
+1 vot
A raspuns sorinache40 (4,450 puncte) acum 10 ani din punctul meu de vedere...merge orice motorina numai de la LUKOIL  sa nu fie ,si exemplele ar putea continua in functie de pataniile fiecaruia! sunt ceva topuri pe net,si daca le studiati o sa vedeti ca fiecare are propriile pareri in functie de zona,de masina,de condus s.a.m.d.,parerea mea sa ramineti la OMV,nu neaparat virful de gama,din pacate eu nu am in zonaOMV,e la 40km,am alimentat de citeva ori prin tara si am iesit bine cu consumul uneori pe acelasi traseu,in zona mea PETROMUL e la putere si se descurca...O ZI BUNA!
–4 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani eu bag numai daia la galdare si la Ww golf 5 /4 si bmw 320 si E270  daia bag de 5 ani de zile :D au mers toate foarte bine  .. iti recomand cu incredere .. e si mai ieftina
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Motorina normala este super ok pentru ea. Omv, petrom, mol...... sunt cele mai bune.
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Motorina omv,petrom,mol,rompetrol