4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > Cum desfac oglinzile la un For...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum desfac oglinzile la un Ford focus mk1 facelift

Am un Ford focus mk1 din 2004 facelift

AM cumparat-o de putin timp si am observat ca oglinzile sunt rupte (snt intepenite cu niste harti) ,cred ca au fost date peste cap si rupte cumva..

As vrea sa le desfac sa ma uit sa vad ce si cum si nuprea reusesc aveti careva idee cum as putea sa le desfac?
A intrebat 3Mi_wrc (190 puncte) acum 12 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani scoti fata de usa din interior, asta daca acopera si partea unde este prinsa oglinda de usa ( la unele masini este separata de fata de usa si se scoate doar bucatica aia ). daca ai oglinzi electrice acolo de obicei este tweeterul de la sistemul audio. desfa acolo, da oglinda jos cu totul de pe masina si atunci iti va fi mai usor sa-i gasesti sistemul de desfacere.
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Desfaci acel plastic, in forma de triunghi de la oglinda, si acolo este diferit la fiecare masina, dar iti dai seama usor dupa ce dai acel `triunghi` jos, ori la tweeterul masinii.
.
Salut
:)
.
0 voturi
A raspuns 3Mi_wrc (190 puncte) acum 12 ani Ma referam cum desfac oglinda pe ea nu cum o dau jos de pe amsina
scuze
0 voturi
A raspuns bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani daca nu ai mai demontat geamul de pe corpul oglinzii pana acum mai bine nu face asta...ai toate sansele sa iti crape pe jumate geamul daca nu tragi de unde trebuie...gaseste pe cineva care stie si lasa-l pe ala sa faca treaba!
+1 vot
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani geamul oglinzii este prins cu cleme metalice sau din plastic... numai speriati omu ca daca trage de el iese fara sa se sparga ca are si rama de plastic .... dar ai grija daca ai oglinzi incalzite sa nu rupi mufele care vin in spatele geamului. putina atentie si inainte trebuie dat jos capacul de plastic de ma oglinda care este prins tot in cleme.
bafta !