4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > De ce nu porneste masina la pr...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce nu porneste masina la prima cheie?

Buna ziua! Am un Ford Fiesta din 2002, motor 1.4 Diesel si de vreo 2 luni nu porneste din prima. E in service din luna ianuarie si iau verificat incepand de la baterie, bujii, injectoare, acum verifica distributia si pompa de injectie, dar nu reuseste nimeni sa o repare. Masina tot asa greu porneste. Nu stiu ce sa mai fac cu ea. Va rog daca se poate un raspuns! Multumesc!
A intrebat Rbyd (160 puncte) acum 8 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns Ranko (1,750 puncte) acum 8 ani Salut,
Inteleg ca au fost verificate bujiile, injectoarele si bateria.
In cazul asta, poti verifica electroventilul de motorina care deschide circuitul de motorina. Se trage un fir de la "+" din baterie direct pe electroventil. In cazul in care asta e problema, masina ar trebui sa porneasca " la sfert" .
Note:
- acest " electroventil" este o denumire generica, are un nume tehnic pe care eu nu il stiu, dar rolul este identic pe toate masinile.
-ce am scris mai sus folosesti doar sa verifici daca asta este problema si eventual sa inlocuiesti piesa, nu este o solutie, pentru ca acel fir iti va face bateria sa piarda curent in timp.
-acel impuls electric pe care il primeste electroventilul vine din contact, deci problema ar putea sa fie si acolo ( impulsul nu este trimis intotdeauna din cauza unor fire in contact care nu sunt fixate bine si combustibilul nu este trimis in blocul motor ).

Alte idei nu mai am, poate mai completeaza cineva.

Drumuri intinse!