4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > De ce se aude un tacanit la po...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce se aude un tacanit la pornirea motorului?

Am mers la masina, am aprins pozitiile, am pus contactul si cand dau sa pornesc mi se sting farurile si se aude un tacanit de sub capota. Imi puteti spune de ce? Am un ford focus 2010 motor 1.6 duratec. este posibil sa fie de la baterie deoarece cand pun contactul becul de baterie nu se stinge ca pana acum.
A intrebat Progaming (160 puncte) acum 10 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 10 ani da, e foarte posibil sa fie bateria dusa...mai ales daca zici ca ai prostul de obicei sa aprinzi luminile inainte sa pornesti motorul=FAIL, pune alta baterie si vezi ce zice
0 voturi
A raspuns Progaming (160 puncte) acum 10 ani le.am pornit deoarece nu vedeam in garaj. de obicei nu le aprind dar akm doua saptamani nu a pornit din cauza bateriei si ma gandesc ca e din acelasi lucru. mi.e sa nu fie de la electromotor.

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 10 ani claxonul, luminile si alti consumatori functioneaza normal? electromotorul nu cred ca pica asa dintr-o data, ala da semne de oboseala din timp de obicei, dar raman la parerea ca ar fi totusi bateria acum daca a facut la fel si acum 2 saptamani
A comentat Progaming (160 puncte) acum 10 ani Da, adica radio-ul , merge, climatrizarea merge. akm doua saptamani nu a pornit decat dupa ce am incercat de vreo 5 ori. Intre timp am facut un drum la timisoara si unul in hunedoara si ma gandesc ca akm s-a dus de tot.
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Baterie descarcata . Dupa pornire se verifica incarcarea sa aiba valoare apropiata de 14.5 V fara consumatori .
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Incearca cu o alta baterie buna si vezi daca mai face tacanitul