4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > despre turbina?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Despre turbina?

am un ford focus si cand accelerez in mers nu se aude turbina "fssss".ea functioneaza pt ca masina merge foarte bine dar as vrea sa se si auda.stie cineva cum pot face asta?
A intrebat luk10n3 (2,040 puncte) acum 12 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Cum vrei sa se auda?
Face doar un fluierat mic de tot peste 2000 rpm.

Cand se aude fasait,inseamna ca sunt pierderi de aer.

Comentarii:

A comentat luk10n3 (2,040 puncte) acum 12 ani as fi vrut sa se auda ceva in genul vw sau opel..am auzit intr'o zi un focus ca al meu,al unui prieten si se auzea frumos dar el asa a achizitionat masina.
A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Da-ti o graura in furtunul de la intercooler care duce spre admisie si o sa ai un asemenea sunet:))).Mai bine lasi masina cum este.
A comentat luk10n3 (2,040 puncte) acum 12 ani da..eu ma refeream sa modific strict turbina si atat nu sa umblu cu chestii dastea sa stric cine stie ce:))
A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani pune-i un BOV si o sa-ti fasaie atunci cat vrei ;) !
A comentat luk10n3 (2,040 puncte) acum 12 ani vreau sa modific nu sa adaug si oricum un BOV la diesel nu cred ca da satisfactie asa de mare ca la benzinare..
A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Pai bov-ul oricum nu o sa scoata un sunet asa tare,deoarece turbina stock nu baga presiune mare in motor.Pai la turbina ai putea sa ii pui in wastegate extern,dar nu cred ca il poti monta la turbina stock.Sfatul meu,pune o turbina mai mare;).Salut!
A comentat luk10n3 (2,040 puncte) acum 12 ani ma gandeam,sa ii pun o turbina de la un mondeo de 2l,dar nu stiu daca as avea vreun plus,oricum pe langa asta vor fi si altele..usor usor ca nu "e" bani..
A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Pai depinde te turbina,cat este de potenta.Sincer sa fiu nu pot sa iti zic nimic.deoarece nu stiu ce turbina are acel motor de 2L.
A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani da dar odata cu schimbatul turbinei cu una mai mare trebuie sa ii faci din nou un soft pentru noua turbina altfel nu castigi nimic si masina va trage la fel numai ca vei avea o turbina mai mare....
A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Da bine spus,am uitat sa precisez.Si mai sunt si altele,ex:injectoare si pompa cu debit marit,acestea se schimba in functie de turbina.
A comentat luk10n3 (2,040 puncte) acum 12 ani injectoarele sunt deja "pe drum" sa zic asa,softul clar ca va trebui putintel modificat oricum deocamdata prioritar este ambreiajul si volanta pt ca masina are 200 000 si nu sa umblat deloooc:O sincer va spun si a fost cumparata de noua de parinti..iar cu pompa nu stiu cum ma descurc pt ca este foarte foarte scumpa deoarece este electrica:(..una ca cea care este pe masina la colina motors este 9800 lei:(
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Lasa turbina si motorul in pace , daca nu vrei sa fi mereu cu masina prin service-uri.
Nici macar n-ai specificat motorizarea.
O turbina cand fluiera , e pe duca.

Comentarii:

A comentat luk10n3 (2,040 puncte) acum 12 ani in primul rand,cand te apuci de o treaba ca asta te apuci si o faci ca la carte,nu in orice service ca dupaia sa fi linistit.in al doilea rand turbina de pe aceasta masina nu are nici 50.000 km pt ca a fost schimbata de niste experti degeaba,pt ca fluiera si cea veche.in al treilea rand o turbina la un range rover fluiera inca de cand iese prima oara pe drum,la aproape orice masina se aude turbina cand isi face treaba.si nu,nu am specificat motorizarea pt ca nu era nevoie pt ce intrebare am pus eu.iar in legatura cu lasatul motorului,4TUNING ESTE UN SITE AL PASIONATILOR DE TUNING IN ORICE MATERIE,LEGAT DE MASINI/MASINI!IAR EU VREAU SA O MODIFIC.si cred ca mi'am ales locul potrivit sa cer o parere.sa nu crezi ca m'am aprins,nu,doar ti'am explicat niste lucruri si iale ca atare.Te salut!
–1 vot
A raspuns luk10n3 (2,040 puncte) acum 12 ani si ca sa dau si motorizarea ca poate o fi nevoie,1.8 tdci 85kw/115 ps (duratorq)..cuplul nu il stiu

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare