4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > dspre mers sacadat?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Dspre mers sacadat?

Va salut!detin un ford focus 1.8 TDCI 85kw/115ps.De o saptamana tot am o problema.mi se aprinde un martor in bord (martorul nr1 din poza),motorul nu se tureaza mai mult de 3200 rpd si in mers tremura foarte rau pana la 2200 rpm dupa care merge lin.dar pana la 3200 se tureaza exagerat de greu.si cateodata scoate fum alb alteori nu.Va rog ajutati'ma cu orice sfat puteti.Tin sa mentionez ca turbina a fost verificata si merge foarte bine (verificata pe un ford ca al meu si merge foarte bine.) pe masina mea am montat turbina de la acel ford ca am meu si facea la fel..)Va rog ajutati'maaaa ca sunt disperat:(

Imagini atasate

A intrebat luk10n3 (2,040 puncte) acum 12 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat ab02vxl (320 puncte) acum 12 ani sa nu fie injectoarele de vina ,sau ceva electric .....martorul din bord este de la injectoare!
A comentat mihay4 (1,030 puncte) acum 12 ani Martorul nr.1 stiam ca este de la bujii :)
A comentat luk10n3 (2,040 puncte) acum 12 ani dar totusi la diesel eu stiam ca bujiile ajuta doar la pornire, nu ca la benzina..
A comentat Old_boy (6,080 puncte) acum 12 ani mai exact la pornire pe vreme rece... eu am o bujie care nu imi merge (1,6 TDCI) si in afara de porniri mai greoaie asta iarna si eroarea de rigoare in bord nu are nici pe dracu
A comentat luk10n3 (2,040 puncte) acum 12 ani da dar acum nu este frig si porneste perfect...aseara mecanicul a spus ca schimba fulia motorolui(eu l'am si rugat) pt ca nu se invartea corect (parca era stramba) si imi strica cureaua de accesorii si am achimbat'o de 2 ori in 3 luni.. si o sa verifice luni injectoarele.sper sa fie fara probleme.Succes mie:))

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns luk10n3 (2,040 puncte) acum 12 ani da ce sa zic..la injectoare ma gandisem si eu dar..totusi de ce nu se tureaza?pt ca la masina tatalui meu cand s'au dus injectoarele masina se tura,mergea binisor..eu stiu,ar putea fi apa in ulei sau..?
–1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Apa in ulei nu iti putem   spunee noi de aici,verifica spuma alba-galbuie pe joja si atunci iti dai seama daca e sau nu.
Cat despre martor,eu stiu ca ala  e martor bujii,si ajuta doar la pornire,aprins trebuie sa fie maxim  20   secunde iarna.
Sigur nu e martorul numarul 2?

Comentarii:

A comentat luk10n3 (2,040 puncte) acum 12 ani nu nu nu...martorul 2 nu a facut niciodata probleme..deci masinii in bord i se aprind toti martorii iar dupa care se sting toti.doar martorul numarul 1 se aprinde se stinge se aprinde se stinge si tot asa..ce sa spun,este prima oara cand face figuri de genul asta dar sper sa nu fie atat de grav.eu mai astept raspunsuri multe cat mai multe:)).Multumesc mult
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Posibil switch pedala frana defect.

Comentarii:

A comentat luk10n3 (2,040 puncte) acum 12 ani da..nu stiu ce sa spun eu m'am gandit la orice.deocamdata masina este la service,de cateva zile si inca nu mi'a venit randul la programare.astept cu sufletul la gura si sper sa nu fie costisitor.Multumesc!
0 voturi
A raspuns ab02vxl (320 puncte) acum 12 ani martorul unu este de la bujii da avetzi dreptate , dar eu am patit sa imi stea aprins cateodata am mers la service si mia zis daca nu se stinge dupa ce pornesti motorul si "palpaie" este de la injectoare!:) si poate fi iarasi ceva electric din cauza ca acum de cativa ani buni si injectoarele si toate la motor is electrice ... crede-ma si io cand am avut prima masina am avut un 407:(( si sa mor eu daca nu pana cand mam invatat  sa merg frumos si sa nu imi bat joc de ea tot la service cu un senzor cu tot felu de nimicuri care mau cautat in buzunar bine de tot !

Comentarii:

A comentat luk10n3 (2,040 puncte) acum 12 ani eee..nu'i vb de bataie de joc,pt ca nu sunt genul si oricum nu mi'as permite fiindca eu abia imi permit in momentul asta sa o fac:))..totusi are si ea 10 ani si jumatate:)) si este exact cum a iesit din fabrica pana in iarna care abia a trecut
0 voturi
A raspuns alex_00 (1,050 puncte) acum 12 ani injectoareleeee