4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > fiesta diesel?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Fiesta diesel?

Salut Vrea mama sa.si schimbe masina cu o fiesta motorina. Suma ar fi 6000E si am gasit pe net modele 2009 - 2011. Masina o va folosi numai pt naveta ( 100 km/zi ) , problema este ca motoarele sunt prea slabe : 1.4 are doar 68CP cea ce mi se pare fffff putin avand in vedere ca este de generatie noua 2010 , iar la cel de 1.6 doar 75 CP in conditiile in care fabia sau ibiza are si 90 - 105 CP. Oare merita aceasta Fiesta banii ? Este echilibrat acest 1.6 ? de 1.4 nici nu poate fi vorba. I.am dat si altevariante....polo , ibiza dar NU , i s.a pus pata pe Fiesta.Ce sa fac?
A intrebat alingb (1,580 puncte) acum 9 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani 1 la mana este ford fiesta 1.6 tdci de 90, respectiv 95 cp si fuge de rupe, crede-ma, pentru kg ei.
Si de ce nu ford fiesta ? Este o masina extraordinara, mai ales pentru femeie, naveta 100 km/zi. Sincer fiesta deja depaseste POLO ( vw numai e ce a fost nici sa ........ ), ibiza nu iti bate capul ( motorizare tot de polo, siguranta mult mai mica, fabia din nou ( motor tot ca pe polo ).
tdci-urile de pe ford deja sunt recunoscute, caci daca ii dai tot ce trebuie motorului ( consumabile ) o va duce mult si bine.
Si PS: la directie ( planetare, bucsaraie, etc..... pica mai greu fiesta ).

Si pentru maicata ( caci ma gandesc ca nu e genul sa nu ii stea nimeni in fata ), de ce nu si 1.4 tdci ? ( recunosc e mai ok 1.6 ), dar daca gasesti una buna de ce nu si 1.4 ? Caci cei 68 cp crede-ma ca isi vor face treaba caci are turbo. Pune-te pe o fiesta 1.4 tdci si vei fi surprins ce demaraj are cel putin pana la 110-120 km/h.

Alt fapt, este mai fiabila decat celalalte, design din nou sincer mult mai placut.
Alegere buna facuta de maicata, in ciuda faptului caci tie nu-ti place :)

Sanatate !
+1 vot
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 9 ani La alegerea masinii cel mai mult conteaza parerea celui care plateste si foloseste masina.Nu sunt fan FORD totusi conider o alegere inteleapta motorizarea de1,4 tdci care este renumit ptr conum  si cheltuieli de intretinere mici.

Comentarii:

A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Asa este....... + BV98ERI.
0 voturi
A raspuns alingb (1,580 puncte) acum 9 ani Mrs baieti pt sfaturi , dar liquidtw nu am spus ca nu.mi place fiesta , nu imi place in general diesel , jucaria asta imi place ffff mult dar ST. Iar ca motorizare cu siguranta va vrea 1.6 , ca a avut ibiza 1.2 pe care a chinuit.o rau , de asta zic cam putin ,  ca a strambat din nas cand a vazut doar 90CP.