4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > Salut!Cum as putea ridica gard...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Salut!Cum as putea ridica garda la sol a masinii?

As vrea sa ridic garda la sol a masinii si nu stiu dimensiunile arcurilor,sau ce arcuri/amortizoare ar trebui sa cumpar?ce dimensiuni?
A intrebat Smog (1,620 puncte) acum 11 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Despre ce masina e vorba?
Suspensia adaptiva ar fi cel mai indicat sau sa cumperi suspensie de pe modelul tau cu echiparea 4x4(asta da a fost construit).
+1 vot
A raspuns Smog (1,620 puncte) acum 11 ani Salut! Este vorba de un Ford Focus 2 an 2005! am inteles! multumesc!

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Deci masina ta nu are variante 4x4(din fabrica mai inalte).In  cazul asta singura solutie e suspensie sport adaptiva(se regleaza cu o cheie) si ai rezolvat toate problemele.
Dupa parerea mea,nu se merita ca incerci arcuri de la alte masini modele,alea sunt facute petru caroseriile alea(rezistenta,fiabilitate) pe masina ta va fi diferit.
Cel mai simplu e sa cauti firme care au fact asta pentru modelul tau.
A comentat Smog (1,620 puncte) acum 11 ani Dar alte solutii nu exista decat achizitionarea de suspensie noua?
A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani focus 2 sunt destul de ridicate. Exista vreo posibilitate sa ai suspensia sport? Eu am avut un focus 2 1.6 din 2005 si era destul de ridicat de la sol. Totusi nu poti sa faci din el un suv. Sunt niste parametri care trebuiesc respectati, deaceea  nu sunt multi care fac astfel de suspensii
A comentat Smog (1,620 puncte) acum 11 ani in partea de fata este destul de joasa.am mai urmarit si alte masini din acelasi model,care sunt mai ridicate decat a mea!partea cu suspensiile sport nu o cunosc,masina o am de 9 luni!
A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani poate ca inainte ca sa o cumperi, fostul proprietar a schimbat amortizoarele si arcurile de pe o versiune cu motor mai mic  si din aceasta cauza sta masina mai jos de fata. Ce motor ai? incearca sa pui arcuri de 1.8 sau 2.0 diesel
A comentat Smog (1,620 puncte) acum 11 ani am motor de 1.6 tdci!o sa ma mai interesez!dar arcurile am vazut ca sunt de 16" de 12"!arcurile dupa 1.8 sau2.0 sunt mai mari,sau mai rigide?
A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani cele de pe motoare mai mari sunt mai rigide. Am pus la un passat mai vechi arcuri de pe un alt passat cu motor mai mare. Masina statea mai ridicata cu mult. Sunt convins ca pe Focus-ul tau ai arcuri de benzinar. S-ar putea sa mai am eu arcuri de Focus 2 dar trebuie sa ma uit. Eu spun ca cel mai bine e sa schimbi arcurile cu altele de 1.6tdci sau 1.8 tdci
A comentat Smog (1,620 puncte) acum 11 ani Ok!multumesc mult de ajutor!
–1 vot
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 11 ani sau poate sunt doar arcurile obosite...incerca sa cumperi 2 arcuri noi pt fata daca acolo iti creeaza probleme

Comentarii:

A comentat Smog (1,620 puncte) acum 11 ani Dar cum imi dau seama ce marime trebuie sa iau,ca eu nici nu stiu ale mele cum sunt!
0 voturi
A raspuns jambon (8,100 puncte) acum 11 ani Posibil arcurile sunt tasate,calcate poti scoate un arc de pe fata sau spate unde doresti sa le schimbi si masori inaltimea lui,daca ar fi sa fie uzat el nu mai revine la inaltimea lui normala care era de nou,Apoi mergi la un magazin de piese atu cere sa ti se dea un arc nou il masori si pe acesta apoi iti faci o parere.Numai bine.
0 voturi
A raspuns sergentu (140 puncte) acum 6 ani si eu am un fiat punto si vreau sa-i ridic garda la sol pe fata si nu stiu cum sa procedez