4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > salut utilizatori saitului.Sti...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Salut utilizatori saitului.Stie careva de ce sunt asa ieftine fordurile mondeo diesel dupa 2001?ceva probleme cu ele ?

vreau sa/mi cumpar un ford mondeo dupa 2001 diesel si sunt cam ieftine care ar cam fi motivele aveti vreo idee? ceva probleme cu ele ?
A intrebat edy_sergiu (150 puncte) acum 11 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns stefanST (19,540 puncte) acum 11 ani

editat de stefanST acum 11 ani

Daca vrei sa iei Mondeo gaseste unu dupa 2004, tdci-urile pana in 2004 au probleme cu injectoare-pompa.
In rest sunt masini bune daca te porti frumos cu ele, faci schimburile la timp, bagi consumabile de calitate, motorina ok.
Daca iei una de care s-a batut joc risti sa te dea nevasta afara din casa, te lasi de fumat, bere bei doar la sarbatori :)):)):))
Daca vrei tddi, in afara aptului ca e mai puturos si zgomotos ca tdci-ul, e mai rezistent pe partea de injectie si mai ieftin la intretinere.
Multa lume se fereste de Mondeo din cauza problemelor pe partea de injectie dar majoritate posesorilor incearca fel de fel de aditivi si alte rahaturi si apoi vezi domne masina e proasta ca la alt neam de masina nu apar probleme din astea, plus ca motorina de la noi e indoielnica calitativ, iar la o viitoare revanzare pierzi mult la pret.
Daca ai grija de ea, are si ea grija de tine, a mea are 500k de km si suntem prieteni ca-n prima zi.
–1 vot
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani Sunt ieftine si daca bagi de seama, majoritatea sunt TDCI deoarece sunt nereusite. Sunt ca Renault-urile de 1.5dci. Sincer daca vrei mondeo iti recomand sa te uti dupa motoarele de 90 si 115cp, cele cu pompa de injectie si injectoare mecanice. Sunt cele mai bune. TDCI-ul o sa iti dea dureri de cap. Se cunoaste faptul ca Delphi face siteme de injectie de proasta calitate. Am avut Mondeo TDCI. Motorul merge foarte fain dar cand incepe injectia sa faca scheme sau ambreiajul, sau ti se crapa semichiuloasa..... te-ai ars. TDCI-urile de la mondeo 3 nu sunt bune. Fie ca sunt euro 3 sau euro 4 chiar si cele dupa 2005 sunt praf. Sunt aceleasi siteme de proasta calitate. Cele mai bune sunt  cele de 2.0 DI si 2.0 TDDI
0 voturi
A raspuns david880213 (180 puncte) acum 11 ani Am eu un Ford Mondeo 2.0Tddi 115 cp,de vânzare dacă eşti interesat.
–1 vot
A raspuns powerflex (8,090 puncte) acum 11 ani din ce stiu eu din auzite nu am avut o asemenea masina au probleme cu volanta si ambreajul mai mereu chiar daca le pui noi se strica repede si cu injectoarele si pompa depinde daca e pompa clasica e ok de aceea sunt ieftine ele din cauza volante si este destul de scumpa pt ca este cu dubla masa un kit ajunge la 500e .