4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > Se pot curata (desfunda) injec...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Se pot curata (desfunda) injectoarele?

Masina nu mai trage cum trebuie si la relanti da niste antreruperi (galopeaza) cred ca este din injectoare, stie cineva se pot curata cunva, sa nu iau altele, sa le desfac sa le curat cum?Este vreo solutie ceva de curatat?

A intrebat zuican (540 puncte) acum 12 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani Masina, motor ?

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 12 ani teoretic orice injector se poate desface si curata..stiu sigur ca la opel,bmw,mercedes,audi,ww,dacia,renault merg sigur curatate...Cred ca cele de la ford merg pe acelasi principiu..deci da merg curatate sau desfundate cum spui u,ca pret stiu k unu de logan e 250 de lei iar unu de opel 150 de lei..
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Pe baza de "cred ca" nu se fac reparatii.
Masinile moderne fiind intesate de electronica , in asemenea cazuri se face in primul rand o diagnoza inainte de a desface orice surub.
+1 vot
A raspuns klas (220 puncte) acum 12 ani La motoarele pe benzina se recomanda curatarea injectoarelor odata la 100 mii km.Dureaza cam 60-90 min procesul de curatare,intr un aparat cu ultrasunete,plus dimpul demontarii si montarii.
+2 voturi
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani Salut...daca galopeaza nu este din injectoare este din pompa injectie,daca este vorba de 1.9 tdi se scoate capacul pompei injectie apoi partea electronica a pompei si se curata de mizerie apoi se pune la loc..masina va merge ca inainte fara sa galopeze.Si da injectoarele se pot curata,de obicei fac depuneri exterioare,le scoti si le cureti de depunerile exteriore adunate ij varful diuzelor si gata treaba.

Comentarii:

A comentat zuican (540 puncte) acum 12 ani Salut mersi de raspuns, am un ford mondeo din 95 turbo diesel 1.8.  Are cunva o sita acolo? Si trebuie curatata ,nu stiu de ce nici turbo nu mai intra scoate si fum cate o data si galopeaza la relanti. Am schimbat turbo si supapa egr dar tot asa face mam gandit ca este din catalizator(catalizator anfundat) la-m dat jos si nici un rezultat. de acea mam gandit ca este din injectoare nu or mai pulveriza cum trebuie si este surplus de combustibil nu face fata arderi si de acea scoate fum cand o calc si nu intra nici turbo.
0 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 12 ani injectoarele se curata in caz ca au mizerie sau se calibreaza