4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > Stie cineva de ce nu imi mai m...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Stie cineva de ce nu imi mai merge inchiderea centralizata de pe cheie?

Am un Ford Focus Mk1 1.8 diesel din 2001 si nu imi mai merge inchiderea centralizata de pe cheie! Initial am crezut ca s-a dus bateria,dar am inlocuit-o si nimic! Am verificat sigurantele si sunt ok! Mi-a zis cineva ca s-a desincronizat cheia din cauza ca a stat mai mult de 15-20 secunde fara baterie in ea! Are cineva o idee despre ce ar putea sa fie?

   Multumesc anticipat!
A intrebat Beniamin85 (1,270 puncte) acum 12 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

10 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns e36bvl (3,530 puncte) acum 12 ani am sunat sa intreb pe cineva sa nu vorbesc prostii.
se ia siguranta responsabila cu inchiderea.de tine 10 secunde pt descarcare electrostatica.apoi se pune cheia in contact.dupa care de 4 ori se invarte din pozitia 0 in pozitia II. ar trebui sa se auda un sunet.dupa sunet inchizi si deschizi din cheie. dureaza 2 minute asa ca merita sa incerci.sper sa mearga,daca nu,imi cer scz. noroc

Comentarii:

A comentat Beniamin85 (1,270 puncte) acum 12 ani ok,am sa incerc si asta! Va tin la curent cu rezultatul,dar maine am sa incerc pt ca e tarziu si nu mai am chef sa ies la masina la ora asta!
  Ms mult pentru sfaturi!
0 voturi
A raspuns Beniamin85 (1,270 puncte) acum 12 ani Da,se pare ca nu merge nici cu acea metoda! Am fost azi la BDT si mi-au spus ca daca problema este desincronizarea,se poate face imediat ( cost aprox 60 RON )  Daca problema este de la chip sau de la sistem,atunci e alta poveste si nici nu vreau sa ma gandesc la costuri! :(
+1 vot
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Si eu am patit-o, si am gasit in cartea tehnica a masinii modul in care se reseteaza inchiderea centralizata. Avand alta masina, nu are nici un rost sa-ti spun cum se face, dar nu strica sa cauti in cartea ta tehnica. Daca nu o ai, cauta pe google sau pe vreun torent si da-o jos, ca e foarte utila.

Succesuri!
0 voturi
A raspuns emmanueldennyss (2,190 puncte) acum 12 ani Eu mi-am sincronizat singur telecomanda de la masina  , nu e greu deloc doar ca iti trebuie manualul de instructiuni de la centralina de deschidere daca o ai faci singur. Daca nu o ai uita-te daca e scris ceva pe telecomanda *adica numele firmei  si apoi cauta pe Google o eventuala schema.
+7 voturi
A raspuns Daan (280 puncte) acum 10 ani se pune contactul de 4ori repede dupa care tii butonul de inchis 10-12sec apasat dupa care scoti cheia si mergeeeee

Comentarii:

A comentat martamihai72 (110 puncte) acum 7 ani E ok, merge :)
A comentat dt72c2 (110 puncte) acum 7 ani Confirm ford focus facelift 2010 merge! Multumesc Dan!
A comentat bobbyroxana (110 puncte) acum 6 ani Confirm si eu la un audi a4 2006 !...sincer am luat toate raspunsurile de pe internet si doar acesta a functionat din prima !. Multumesc Daan !
A comentat a_apostu (110 puncte) acum 6 ani Merge si pe Opel Vectra B din 1997
A comentat elzavardohlip (110 puncte) acum 6 ani Chiar si la VW Fox a mers. Multumim frumos, Dan!
A comentat claudiuboss (100 puncte) acum 6 ani A mers perfect !!
A comentat FriendlyBit (110 puncte) acum 4 ani Merge pe Mondeo Ghia 2008!
0 voturi
A raspuns mariuscoditoiu (140 puncte) acum 7 ani Merge la ford focus metoda cu pusul contactului de 4 ori
0 voturi
A raspuns zamfiracheflorin4 (140 puncte) acum 6 ani Salut am un audi 80_b41993 nu mi se mai închide mașina din cheie . Eu o încheiam mașina din cheie (ușă șofer)și se inhuia toată mașina. Acum nu se mai închide. Precizez că daka  inchui portbagajul se închide toată mașina . Dar am și becul dintre bord și volan aprins . Ai ideie ce se poate întâmpla.
0 voturi
A raspuns paul19pao (140 puncte) acum 6 ani Merge faza cu pusul contactului rapid de patru ori și ultima oară tii 10 12 secunde pe butonul de închis in poziția închis a contractului scoți cheia și funcționează telecomanda(Ford focus 2001 ghia motor 1,8 diesel)Mulțumim pentru sfaturi.
0 voturi
A raspuns bujete (160 puncte) acum 5 ani da va multumesc pentru postarea cu desincronizarea cheii de contact confirm ca merge sa pui contactul repede de 4 ori si apoi sa tii pe inchis 12 secunde apoi scoti cheia si functioneaza inchiderea.
0 voturi
A raspuns politaiu (140 puncte) acum 4 ani salut,detin un ford focus mk1 coupe  fostul propietar a schimbat broasca e la usa stanga cu una sh , si nu merge din centralizata  ce trebuie sa fac ca sa mearga ?