4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > LANCIA > Ce parere aveti?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce parere aveti?

Buna seara si un an nou plin de bucurii in primul rand!

As avea si eu o nelamurire legata de o masina gasita pe acest site la vanzare:

http://lancia.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-second/lancia-kappa-lancia-kappa-11769413.html.

Semnul de intrebare este pretul foarte mic si faptul ca acum nu mult timp aceasta masina a fost la vanzare drept ''inmatriculata in Romania dar cu actele pierdute'', iar acum apare cu aceste numere de Austria. Cum este posibil asa ceva?

Va multumesc.
A intrebat vladutzzu (6,700 puncte) acum 11 ani in categoria LANCIA
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+6 voturi
A raspuns Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani Probabil tipu e bisnitar si pune numa numere la vrajeala, nu ar fi singurul... cine stie ce o fi cu actele..
+3 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 11 ani La achizitia unei masini pretul cel mai mic nu inseamna neaparat si alegerea cea mai buna.
+4 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani stai in banca ta linistit!
daca stii exact masina eu zic sa iti vezi linistit de treaba ta.
eu am fost sa cumpar o masina cu nr romanesti pusa pe acest site(inscrisa in romania-asa a zis cioara...) si ea nu era inscrisa deloc, era radiata dintr-o alta tara!!deci.......

Comentarii:

A comentat vladutzzu (6,700 puncte) acum 11 ani Stiu sigur ca este vorba de aceeasi masina deoarece am vazut in poze semne particulare. Clar ca este ceva necurat.
Multumesc pt raspuns!
+3 voturi
A raspuns dukuxxlRAD (8,800 puncte) acum 11 ani sigur e bisnitar,mai bine nu te complica..
+2 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani in primul RAND alea nu sunt numere de austria sunt niste FAKE .........la 450 euro  vrei AUR ...la banii aia o tii in fata blocului !

Comentarii:

A comentat vladutzzu (6,700 puncte) acum 11 ani Mi-am dat seama ca este ceva ciudat. Era mai mult decat evident. Stiu foarte bine ce inseamna masina respectiva, mai ales ca sunt la a 4 a Lancia, dar acest model este unul extrem de rar iar pretul mai mult decat dubios avand in vedere ca numai interiorul valoreaza mai mult.
Numai bine!
A comentat eykron (4,170 puncte) acum 11 ani daca esti fan lancia, cumpar-o pt piese si le pui pe alta cu acte ok! asta e parerea mea!
+1 vot
A raspuns luks (320 puncte) acum 11 ani ceva e necurat,ori numerele de romania erau false,pt k el spunea k a pierdut actele,dak era asa el putea sa si le recupereze,ori astea snt false.sau cel mai sigur masina e adusa di austria si e radiata dar el a incercat sa o dea cu numere false de romania k sa skpe de ea.fiink nu a luato mimeni ia pus nr de austria la loc si ia facut asigurare si itp false k sa o dea

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare